Corona virüs (Korona) Denizli, Eskişehir ve Erzincan canlı harita! Türkiye'de vaka ve ölüm sayısı kaç?

Corona Korona canlı harita araştırması artış gösterdi. Koronavirüs Bilim Kurulu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede son durumu görüşmek için video konferans yöntemiyle toplandı. Toplantının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca alınan tedbirleri ve illerimizdeki son durumu vatandaşlarla paylaştı. Corona korona virüs Denizli, Eskişehir ve Erzincan canlı haritası da vatandaşlarla paylaşıldı. Peki, 17 Nisan koronavirüs ölü ve vaka sayısı kaç oldu? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 17 Nisan 2020, 20:25 Güncelleme 17 Nisan 2020, 20:25
Corona virüs Korona Denizli, Eskişehir ve Erzincan canlı harita! Türkiye’de vaka ve ölüm sayısı kaç?

İÇİNDEKİLER

Corona virüs (Korona) Denizli, Eskişehir ve Erzincan canlı harita! Bilim Kurulu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede son durumu görüşmek için video konferans yöntemiyle toplandı. Vaka artışı ve hastaların durumunun ele alındığı toplantıda, tanı ile tedavi konusunda dünyadaki ve Türkiye'deki gelişmeler değerlendirildi, yeni önlemler ele alındı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, video konferans aracılığıyla katıldığı Bilim Kurulu toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, Corona korona virüs Denizli, Eskişehir ve Erzincan canlı harita vatandaşlarla paylaştı.

17 NİSAN KORONAVİRÜS ÖLÜ VE VAKA SAYISI KAÇ OLDU?

Sağlık Bakanlığı, koronavirüs nedeniyle bugün 126 kişinin hayatını kaybettiğini, toplam yaşamını yitiren kişi sayısının 1769 olduğunu bildirdi.

CORONA VİRÜS TÜRKİYE GENELİ SON HARİTA

Denizli corona virüs haritası

Eskişehir corona virüs haritası

Erzincan corona virüs haritası