İsrailli gazeteciden Kovid-19 itirafı: Başkan Erdoğan'ı örnek almalıyız

Türkiye, Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkarak tüm dünyayı tehdit eden Kovid-19 salgınıyla ilk günden itibaren kararlı bir şekilde mücadele ediyor. Başkan Erdoğan'ın talimatıyla salgının ilk duyulduğu günden itibaren Koronavirüs Bilim Kurulu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Alınan tedbirleri takip eden İsrailli gazeteci Amichai Stein, Twitter hesabından bir itirafta bulundu. İsrailli gazeteci Amichai Stein, "Bunu yazdığıma inanamıyorum ama Erdoğan'ı örnek almalıyız" ifadelerine yer verdi..

Giriş Tarihi 08 Nisan 2020, 20:40 Güncelleme 08 Nisan 2020, 20:46
İsrailli gazeteciden Kovid-19 itirafı: Başkan Erdoğan’ı örnek almalıyız

İÇİNDEKİLER

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı en erken tedbir alan ülkelerden Türkiye, ölümcül virüse karşı aldığı önlemlerle de dünyaya örnek oldu.

Türkiye, Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkarak tüm dünyayı tehdit eden Kovid-19 salgınıyla ilk günden itibaren kararlı bir şekilde mücadele ediyor. Başkan Erdoğan'ın talimatıyla salgının ilk duyulduğu günden itibaren Koronavirüs Bilim Kurulu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ÜCRETSİZ MASKE
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği talimatla, ülke genelinde maske satışları yasaklandı. Buna göre vatandaşlar, PTT ve e-Devlet üzerinden verecekleri siparişlerle ücretsiz maskelerine kavuşacak.

Devletin, maske satışını tamamen yasaklaması ve vatandaşlarına ücretsiz maske dağıtıyor olması, dünyaya sosyal devletin ne demek olduğunu gösterdi. Bu hamle, İsrail'in de gündemine oturdu.

BAŞKAN ERDOĞAN'I ÖRNEK ALMALIYIZ
İsrailli gazeteci Amichai Stein, Twitter hesabından "Bunu yazdığıma inanamıyorum ama Erdoğan'ı örnek almalıyız." diye yazdı.