İstanbul Valiliği'nden koronavirüs uyarısı: Bu numaraları aramanız yeterli…

Dünyayı esir alan yeni tip koronavirüsün Türkiye’de de görülmesinin ardından hükümet bir dizi önlemler aldı. Kalabalık nüfusu nedeniyle risk grubunda olan İstanbul’da trafik yoğunluğu tarihinde ilk kez yüzde 1’i gördü. Koronavirüsle mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağı konulan 65 yaş üstü vatandaşlara İstanbul Valiliği’nden bir açıklama geldi. Twitter hesabından yapılan açıklamada, "65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımızın iletişim kolaylığı açısından, İstanbul'daki 39 ilçe kaymakamlığımızın Vefa İletişim Merkezine ulaşmak için 112, 155 ve 156'yı aramaları yeterli olacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Giriş Tarihi 24 Mart 2020, 10:45 Güncelleme 24 Mart 2020, 10:45
İstanbul Valiliği’nden koronavirüs uyarısı: Bu numaraları aramanız yeterli…

İÇİNDEKİLER

İstanbul Valiliği, koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların, herhangi bir istediği karşısında aramaları gereken çağrı numaralarını paylaştı.

Valilik, paylaştığı iletide "65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımızın iletişim kolaylığı açısından, İstanbul'daki 39 ilçe kaymakamlığımızın Vefa İletişim Merkezine ulaşmak için 112, 155 ve 156'yı aramaları yeterli olacaktır." ifadelerini kullandı.