Koronavirüsü fırsat bildi FETÖ virüsüne zemin hazırladı! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan skandal KHK talebi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi (küresel salgın) ilan edilen ve dünya genelinde yaklaşık 350 bin insana bulaşan koronavirüs salgınını fırsat bilerek FETÖ virüsünü devlete bulaştırma konusunu yeniden gündemine aldı. KHK ile görevden uzaklaştırılan FETÖ'cü sağlık çalışanlarının yeniden görevlendirilmesini istedi.

Giriş Tarihi 23 Mart 2020, 13:57 Güncelleme 23 Mart 2020, 15:07
Koronavirüsü fırsat bildi FETÖ virüsüne zemin hazırladı! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan skandal KHK talebi

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tüm dünyayı tehdit eden koronavirüs salgınına karşı önlem olarak FETÖ'cü sağlık çalışanlarının yeniden görevlendirilmesini talep etti.

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından yapılan araştırmalarla FETÖ ile ilişkili olduğu tespit edilen ve KHK ile görevden uzaklaştırılan kişilerin yeniden görevlerinin başına dönmesini isteyen Kılıçdaroğlu, adeta koronavirüs salgınını fırsat bilerek FETÖ virüsünü yeniden devlete bulaştırmak istedi.

"Siyasi polemik yapmaksızın önerilerimizi paylaşacağım" sözleriyle konuşmasına başlayan Kılıçdaroğlu, sıraladığı 13 maddelik tavsiye kararında FETÖ'cülerin yeniden devlette istihdam edilmesi gerektiğini belirtti.

Açıkladığı maddelerde 3. sırada yer alan talebinde, "Kamu sağlık kuruluşlarındaki eleman açığı hızla giderilmeli, KHK ile gönderilenler ise sağlık kuruluşlarına geri çağrılmalı." diyen Kılıçdaroğlu, adeta koronavirüs fırsatını fırsat bilerek FETÖ'nün yeniden devlet içerisine sızmasına zemin hazırlamayı amaçladı.