NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'ten koronavirüse karşı "Erdoğan" selamı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’le buluşmasında koronavirüs önlemi nedeniyle verdiği selam büyük ilgi görüyor ve hızla yayılıyor. Dün ünlü Hollywood yıldızı John Malkovich'in, Erdoğan gibi selamlaşmasının ardından bugün de NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'ten benzer bir selam geldi.

Giriş Tarihi 13 Mart 2020, 17:09 Güncelleme 13 Mart 2020, 17:11
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg’ten koronavirüse karşı Erdoğan selamı

İÇİNDEKİLER

Başkan Erdoğan, Suriye ve göç krizini görüşmek üzere NATO Genel Sekreteri'yle bir araya gelmiş, toplantının sonunda Erdoğan elini göğsüne götürerek, "Korona" deyince Stoltenberg de el sıkışmaktan vazgeçerek Erdoğan ile aynı selamı tekrarlamıştı.



AKIM DEVAM EDİYOR
Erdoğan'ın Stoltenberg ile selamlaşması basında büyük ilgi görürken aynı zamanda da akım haline geldi. Erdoğan'dan "korona selamını" öğrenen NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, bugün de Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian ile benzer şekilde selamlaştı.

HOLLYWOOD YILDIZI DA KULLANDI
ABD'li oyuncu, yönetmen ve yapımcı John Malkovich,dün koronavirüsten korunmak için tokalaşmak yerine Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlaşma şeklini kullandı. Başkan Erdoğan'ın, Brüksel ziyaretinde kendisini karşılayanlarla tokalaşmadan elini göğsüne götürerek selamlaması dikkati çekmişti.