CİMER'e gönüllü askerlik başvurusu yağdı! Duygulandıran mesajlar

Eli kanlı Esad rejiminin İdlib'de 34 askerimizi şehit etmesinin ardından Türkiye tek yürek oldu. TSK jet bir yanıtla rejime ağır kayıplar verdirirken ülkemizin dört bir yanından da CİMER'e gönüllü askerlik başvurusu yağdı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CİMER'e yapılan başvuruların bazılarını paylaştı. Başvurularda duygu yüklü mesajlar dikkat çekti.

Giriş Tarihi 03 Mart 2020, 10:33 Güncelleme 03 Mart 2020, 12:02
CİMER’e gönüllü askerlik başvurusu yağdı! Duygulandıran mesajlar

İÇİNDEKİLER

İdlib'de rejimin güçlerinin hava saldırısı sonucu 34 askerimizin şehit olmasının ardından başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı'na destekler çığ gibi büyüyor. Türkiye'nin her köşesinden kadın erkek demeden Mehmetçik'e destek olmak isteyen binlerce vatandaş, gönüllü askerlik başvurusunda bulunuyor.

ORDUMUZUN ARKASINDAKİ GÜÇ MİLLET
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı ve Bahar Kalkanı Harekatları... Her biri, birliğimiz, dirliğimiz için kahraman ordumuzun şer güçlerine meydan okuduğu harekatlar! Ordumuz sahada! Arkasındaki en büyük güç ise Necip Türk Milleti! Allah birliğimizi, dirliğimizi daim etsin" ifadelerine yer verdi.

CİMER'e gelen mesajlardan bazıları şöyle:

"EŞİME BAKIN, ANNEMİ BABAMI ZİYARET EDİN YETER"

- Cumhurbaşkanım ben gönüllü olarak askere gitmek istiyorum, İdlib'de savaşmaya. Sizden maaş istemiyorum. Benim eşime baktınız mı, annemi babamı ziyaret ettiniz mi yeterli. Cumhurbaşkanım sizden bunu istiyorum. Allah'ın izniyle ben de şehadet şerbetinden içmek istiyorum. Bunu benden esirgemeyin, arz ederim.

"BURADA DURMAK KANIMA DOKUNUYOR"
- Allah rızası için alın beni askere. Orada kardeşlerim şehit olurken, benim burada durmam kanıma dokunuyor. İdlib'e gönüllü olarak gitmek istiyorum. Allah rızası için gönderin beni. Sadece vatanıma hizmet edeyim.

"ASKERLERİMİZE GÖNÜLLÜ KALKAN OLURUM"
- Sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Elimden gelse ya da münasip görülürse askerimin önünde gönüllü kalkan olurum. Onların ayağına taş değmemesi uğruna ölürüm. Adres bilgilerim sizde mevcut. 'Gel' dediğiniz anda kapıdayım.

- Gönüllü olarak askere gitmek istiyorum, yerimizde duramıyoruz.

"ASKERLERİN BOTLARINI SİLERİM"
- Başlatmış olduğumuz bahar kalkanı operasyonuna gönüllü olarak katılmak istiyorum. Devletimin dünyanın hangi yerinde askere ihtiyacı olursa oraya gönüllü yazılmak istiyorum. Mehmetçiklerimize mühimmat taşır, onlara erzak taşır, kamuflajlarını yıkar, botlarını temizlerim. Ülkem için canım vermeye hazırım, askerlerimizin hizmetçisiyim.

"ŞEHADETİ ÇOK GÖRMEYİN"
- Sınır ötesi operasyonda gönüllü yer almak istiyorum. Şehadeti çok görmeyin Allah aşkına. Devletim emretsin diye gözüm yaşla bekliyorum. Uzun kelam edemiyorum telefonunuzu bekliyorum. Allah'a emanet olun.

Altun'un paylaştığı başvuru mesajları şöyle: