CHP'li İBB Başkanı İmamoğlu'ndan israf şov! 652 bin liraya yaptırdığı platformu 3 gün içinde söktürdü!

Göreve geldiği günden bu yana adını hep skandal kararlarla duyduğumuz CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, israf naraları atarken kendisi de israf yaptı. İmamoğlu’nun Taksim'e yaptırdığı, "Geçici Sergi Platformu" sosyal medyada tartışma konusu olmuştu. İBB’nin bu platform için 652 bin lira bedel ödediği ortaya çıkmıştı. Kaynak bulmakta zorlandığı için ülke ülke gezen Ekrem İmamoğlu’nun neden böyle bir harcama yaptığı büyük merak konusu olmuş, vatandaşların tepkisini toplamıştı. Söz konusu platform sadece 3 gün durdu. İstanbullular bugün sökme işlemi gerçekleştirilen platforma sadece 3 gün için 652 bin lira ödemiş oldu.

Giriş Tarihi 23 Şubat 2020, 17:23 Güncelleme 23 Şubat 2020, 17:29
CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu’ndan israf şov! 652 bin liraya yaptırdığı platformu 3 gün içinde söktürdü!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Taksim Meydanı'na, "Kavuşma Durağı" adıyla kurduğu geçici sergi platformunun, İstanbul 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nun kararı doğrultusunda, sökümüne başlandı.

O PLATFORM SÖKÜLÜYOR
Öğleden sonra Taksim Meydanı'na gelen İBB ekipleri önce serginin çevresini bariyerlerle kapattı. Ardından ise sergi platformunun söküm işlemleri başladı.

İBB'nin ulaşım zamları ile aynı zamana denk gelen ve 652 bin lira bedelle ihale edilen geçici sergi platformu, Taksim Meydanı'nda 253 metrekarelik alana kurulmuştu. Açık alanı merdivenli bir oturma düzeni ile tasarlanan yapının kapalı alan ise sergilerin yapılabileceği şekilde dizayn edildi. Platformda İstanbul Araştırmaları Enstitüsü ile ortak yürütülen çalışma kapsamında "İstanbul'un Kalbi Taksim" isimli sergi gerçekleştirilecekti.