Başkan Erdoğan'dan "Teknopark" paylaşımı: Her türlü desteği verdik

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Teknopark İstanbul 2. Etap Açılış törenine katıldı. Daha sonra twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan Erdoğan, "Ülkemize 18 yılda dev eserler yanında bilimi, teknolojiyi ve inovasyonu destekleyecek birçok Teknopark kazandırdık. Sadece bu iklimi ve altyapıyı oluşturmakla kalmadık, sürekli geliştirdik, olgunlaştırdık, hayatta kalması ve sürdürülebilirliği için her türlü desteği verdik." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 16 Şubat 2020, 20:31 Güncelleme 16 Şubat 2020, 20:45
Başkan Erdoğan’dan Teknopark paylaşımı: Her türlü desteği verdik

İÇİNDEKİLER

Teknopark İstanbul 2. Etap Açılış törenine katılan Başkan Recep Tayyip Erdoğan twitter hesabı üzerinden 'Teknopark' paylaşımında bulundu.

Başkan Erdoğan, Türkiye'ye 18 yılda dev eserler yanında bilimi, teknolojiyi ve inovasyonu destekleyecek birçok Teknopark kazandırdıklarını bildirdi.

Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Ülkemize 18 yılda dev eserler yanında bilimi, teknolojiyi ve inovasyonu destekleyecek birçok Teknopark kazandırdık. Sadece bu iklimi ve altyapıyı oluşturmakla kalmadık, sürekli geliştirdik, olgunlaştırdık, hayatta kalması ve sürdürülebilirliği için her türlü desteği verdik."