Planlanan şekilde devam

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Ankara'da S-400'ün denemeleri mi yapıldı?" sorusunu şöyle yanıtladı: "Bu süreç çerçevesinde yapılacak faaliyetler vardır. O yüzden bunlar da planlandığı şekilde icra edilmektedir. Yeni ve farklı bir şey yok. Çalışmalarımız planlandığı şekilde devam ediyor."

Giriş Tarihi:
Planlanan şekilde devam
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Ankara'da S-400'ün denemeleri mi yapıldı?" sorusunu şöyle yanıtladı: "Bu süreç çerçevesinde yapılacak faaliyetler vardır. O yüzden bunlar da planlandığı şekilde icra edilmektedir. Yeni ve farklı bir şey yok. Çalışmalarımız planlandığı şekilde devam ediyor."
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.