Muharrem İnce 'tekne tatili' yapan CHP'lileri kumpasla suçladı

Muharrem İnce'nin sözleri CHP'ye bomba gibi düştü. Kumpasla suçladığı tekne sakinleri ise ateş püskürdü. Öte yandan CHP Parti Sözcüsü Öztrak, iddiaları ortaya atan Sözcü gazetesini görmedi. İnce'nin de "Çete" iddiasını reddetti. Kumpasçıların CHP içinden olmadığını söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Kasım 2019 Güncelleme 26 Kasım 2019, 08:00
Muharrem İnce ’tekne tatili’ yapan CHP’lileri kumpasla suçladı

İÇİNDEKİLER

CHP yandaşı kalemler bir iddia üretti. "Amiral gemisi" ilan ettikleri gazete de bu yalana yer verdi. Muharrem İnce linç edildi.
Kendi arkadaşlarını suçlayan İnce ise "Birlikte tekne tatili yapan CHP'deki çete"yi işaret etti. Parti yöneticileri çok ağır karşılık verdi.




TUNCAY ÖZKAN CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI: YALAN. BÖYLE BİR TATİL YOK. DAVA AÇACAĞIM



BÜLENT KUŞOĞLU CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI: YILLARDIR TATİLE DE ÇEŞME'YE DE GİTMEDİM.



ENGİN ÖZKOÇ CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ: TAMAMEN YALAN. İDDİANI İSPATLAMAZSAN NAMERTSİN!


SÖZCÜ'YE BAK!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son grup toplantısında, "Türkiye'nin yeni amiral gemisi Sözcü gazetesidir" ifadesini kullandı. Bu sözlerden sonra Sözcü'nün yazarı Rahmi Turan, "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasını ortaya attı. Sonra da "O kişi Muharrem İnce" açıklamasını yaptı. İnce ise bu iddiayı yalanladı. CHP Genel Merkezi'nde kendisine tezgah kurulduğunu anlattı. CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak da İnce'nin 'çete' sözü için, "CHP'de çeteyi arayanlar her zaman karşılarında Kuvay-ı Milliye'yi bulmuşlardır" ifadesini kullandı. İddiayı ortaya atan Sözcü gazetesine ise toz kondurmadı. Kumpasçıların CHP'de olmadığını anlatmaya çalıştı. Bu açıklamaları duyanlar şaştı kaldı: Kendi içlerindeki kavgayı, başkalarına fatura ediyorlar... Medyayı suçluyorlar.

SKANDAL ZİNCİRİ
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'Beştepe'ye giden CHP'li' iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu: Siyasetmedya ilişkisi açısından son derece çarpık bir ilişkinin var olduğu görülüyor. Bu, yukarıdan aşağıya literatüre geçecek bir skandallar zinciri. Kumpasın CHP içinde üretildiği ortaya çıktı...