İstanbul'da uyuşturucu operasyonu! Kilolarca hint keneviri bulundu!

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü, bir depoya operasyon düzenledi. Polis ekiplerinin baskınında deponun hint keneviri serasına dönüştürüldüğü görüldü. Operasyonda kilolarca hint keneviri ele geçirilirken bir şüpheli de yakalandı.

Giriş Tarihi 14 Kasım 2019, 13:01 Güncelleme 14 Kasım 2019, 14:01
İstanbul’da uyuşturucu operasyonu! Kilolarca hint keneviri bulundu!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce uyuşturucu ticareti yapıldığına yönelik ihbar üzerine harekete geçildi.

Titiz çalışmalar sonucu Pendik ilçesi Güllü Bahar Mahallesi'nde depo olarak kullanılan adrese yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda deponun Hint Keneviri serasına dönüştürüldüğü tespit edildi. Baskın esnasında 32 yaşındaki V.E. isimli şüpheli yakalandı.

Şüphelinin ikametinde ve depoda yapılan aralamalarda, 500 gram 63 kök Hint Keneviri, 12 kilo 400 gram kurutulmuş Hint Keneviri parçacıkları, 3,80 gram metamfetamin, 3 hassas terazi, havalandırma borusu, projektör cihazı, termometre, nemlendirme makinası, pervane, sodyum buharlı lamba ve ışıklandırma cihazı ele geçirildi.

Olay ile ilgili yakalanan şüpheli emniyetteki işlemleri ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.