CHP-FETÖ kardeşliği yine sahnede! Aynı amaç için aynı dili kullanıyorlar

Son dönemlerde vatan haini FETÖ ile ana muhalefet partisi CHP ve uzantılarının kullandıkları dil ve argümanlar neredeyse aynı. Bu tespiti daha geçen gün CHP’li siyasetçi Yılmaz Ateş, CNN Türk ekranlarında “CHP, FETÖ’ye teslim oldu” diyerek ortaya koydu.

Giriş Tarihi 24 Ekim 2019, 18:10 Güncelleme 24 Ekim 2019, 19:23
CHP-FETÖ kardeşliği yine sahnede! Aynı amaç için aynı dili kullanıyorlar

İÇİNDEKİLER

Algı ve toplum mühendisliği çalışmalarında nam salmış hain FETÖ'nün, bilhassa toplumun hassas noktalarını bilerek, uydurdukları çoğu hayal mahsulü yalan-yanlış haberlerle sosyal medyadan verdikleri mesajlar dikkat çekiyor. İşin ilginç yanıysa aynı dili muhalif siyasetçiler, medya organları ve STK'ları da kullanıyor.

Son örnek, bütçe hazırlık döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın maaşının gündeme getirilmesi ile kamudaki bazı bürokratların gerçekle bağdaşmayan aylık ücret haberleri olarak görüldü.

RTÜK BAŞKANI'NA SALDIRI
Eski RTÜK Üyesi CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, düzenlediği basın toplantısında gerçekle hiçbir ilgisi olmayan şekilde RTÜK Başkanı'nın 60 bin lira maaş aldığını iddia ederek, Başkan Ebubekir Şahin'in kendisine 'küçük reis' dedittiğini söyledi. Asıl amaçları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı vurmak olan muhalefet, akla mantığa sığmayan iddialarla her gün iftira atıyor. Öztunç'un basın toplantısının hemen sonrasında CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, Twitter hesabından Ali Öztunç'a destek veriyor.

FETÖ DEVRE!
FETÖ'nün kapatılan "zaman" paçavra gazetesinin yurt dışı internet siteleri ve sosyal medya hesapları dahil, FETÖ'nün yayın organı olan ve hepsi Türkiye'den erişim engelli sözde haber siteleri aynı saldırganlığı sergiliyor. Olumsuz haberler, sadece başlıkları değiştirilerek kopyala-yapıştır mantığıyla kullanılıyor. Ayrıca Twitter başta olmak üzere sosyal mecralarda paylaşımlarda bulunuyorlar. Youtube üzerinden yayın yapan "MoonStar TV" gibi FETÖ'cü internet televizyonları bu olumsuz haberlere çokça yer veriyor. FETÖ'nün isim yapmış hain kalemşorları "Tarık Toros" gibi isimler benzer paylaşımlarıyla sanal dünyada cirit atıyor.

CHP-FETÖ İŞBİRLİĞİ
İktidarı yıkmak adına ortaya koydukları bu iş birliği aşağıdaki örnek paylaşımlarında açıkça görülüyor.

FETÖ paylaşımları,













Muhalif paylaşımlara örnekler:












ŞAHİN'İN CEVABI
Bu kara propaganda ve iftira silsilesi yürütülürken son örnekte ismi geçen RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, bıçak kemiğe dayanınca suskunluğunu bozarak iddiaları yalanladı.



Şahin, kişisel Twitter hesabından, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'ın iftira cümlelerini de etiketleyerek "Etik ilkeleri savunacaksınız, dürüstlükten bahsedeceksiniz ama koca bir yalanın ipine sarılarak daha büyük bir yalanı paylaşacaksınız. Yazık! Kendime hiç küçük reis dedirtmedim, bu kimin kompleksidir bilmem. Kendileri bilir maaşım bu yalanın yanından bile geçmez ama çok şükür derim." paylaşımını yaptı.