Her konuyla ilgili açıklama yapan İmamoğlu operasyon konusunda neden sessiz?

Yerel seçimlerle sadece İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne Başkan olarak seçildiğini unutan CHP’li Ekrem İmamoğlu, her konuyla ilgili görüşlerini beyan ederken Türkiye’nin sınırlarını güvence alma kapsamında Fırat’ın doğusuna yapacağı operasyon ile ilgili açıklama yapmadı. Sosyal medya kullanıcıları bu ayrıntıya dikkat çekerek, İmamoğlu’na bu sessizliğin nedenini sordu.

Giriş Tarihi 09 Ekim 2019, 11:37 Güncelleme 09 Ekim 2019, 11:37
Her konuyla ilgili açıklama yapan İmamoğlu operasyon konusunda neden sessiz?

İÇİNDEKİLER

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK)Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarından sonra şimdi de Fırat'ın doğusuna yönelik harekata ilişkin gelişmeler gündeme oturdu.

Hemen hemen tüm siyasi partiler, siyasi kişiler, kuruluşlar düşüncelerini dile getirdi. Bütün Türkiye adeta ABD Türkiye arasında tarihinin en büyük geriliminin doruğa çıktığı bu günlerde dikkat kesildi.

Ancak, söz konusu gezme olunce seçmenin düğününe gitmeyi bile es geçmeyecek dikkatte ve hemen hemen her konuda ilk önce fikir beyan etmeyi seven, "Elbetteki konuşacağız, elbetteki Türkiye'nin tüm sorunları hakkında fikir söyleyeceğiz" diyerek bu tavrını savunan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı İmamoğlu'nun günlerdir sesinin çıkmaması dikkat çekiyor.

Sosyal medyada takipçileri İmamoğlu'na bu sessizliği sordu.

İşte bazı mesajlar…