Bahçeli hastanede! Sağlık durumu nasıl?

MHP lideri Devlet Bahçeli hastaneye kaldırıldı. Devlet Bahçeli'nin sevenleri son sağlık durumunu oldukça merak ediliyordu. Yetkili isimlerin peş peşe yaptıkları açıklama sonrası MHP Lider Devlet Bahçeli hastaneden taburcu oldu. Devlet Bahçeli'nin üst solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle hastaneye geldiği bildirildi.

Giriş Tarihi 23 Eylül 2019, 14:08 Güncelleme 04 Ekim 2019, 16:07
Bahçeli hastanede! Sağlık durumu nasıl?

İÇİNDEKİLER

Sabah saatlerinde mide bulantısı şikayetiyle hastaneye müracaat eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hastanedeki tetkiklerin ardından taburcu oldu.

Bahçeli'yi hastanede ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, çıkışta basın mensuplarına yaptığı açıklamada ''Bahçeli'yi ziyaret ettik. Tabrucu olacak. Genel durumu son derece iyi... Üst solunum yolu enfeksiyonu olduğu ve bununla ilgili tedaviye başlandı. Evde tedavisi devam edilmiş olacak. Ciddi bir sorunu olmadığını çok rahatlıkla söyleyebiliriz'' dedi.

DEVLET BAHÇELİ'NİN ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ: ATEŞ YÜKSELMESİ SONUCU HASTANEDE

MHP Genel Başkan Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "MHP Lideri Sn Genel Başkanımız Devlet Bahçeli üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ateş yükselmesi sonucu hastaneye getirilerek kontrol altına alınmıştır. Sağlık durumu gayet iyi olup, milletimize ve camiamıza selam ve sevgilerini iletiyor" ifadesini kullandı.

MHP'Lİ YALÇIN: SAĞLIK DURUMU İYİ
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da hastane önünde yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Mide bulantısı şikayetiyle hastaneye başvuran MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu hakkında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Bugün sabah saatlerinde Sayın Genel Başkanımız mide bulantısı şikayetiyle hastaneye müracaat etti. Hastaneye intikalinden itibaren kendisinin tetkikleri yapılmaktadır.

Bazı sosyal medya alanlarında ifade edildiği gibi beyin kanaması veya kalp hastalığıyla alakalı hiçbir problemi yoktur. Şu anda şuuru açık, konuşabilen bir durumdadır. İstirahat etmektedir. Bu açıklamayı, hastane başhekimliği daha geniş bir şekilde ilerleyen yapacaktır.

Genel Başkanımızın durumu son derece iyi ve mükemmel durumdadır. Hastaneye intikalinden itibaren Genel Başkanımız kendisinde. Herhangi bir problem yok. Şu an için istirahat ediyor. Tetkiklerin de çoğu yapıldı. Herhangi bir problem yok."

ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı Devlet Bahçeli'nin yakın çevresinden aldığı bilgiye göre MHP liderinin rutin kontrol için hastanede olduğunu, sağlık durumunun da iyi olduğu bilgisini verdi. MHP liderinin sağlık durumunu öğrenmek için çok sayıda parti yöneticisi ve milletvekilinin ise hastaneye geldiği belirtildi.