Tuzla patlamasındaki yaralı isimleri! İşte yangın görüntüleri

18 Eylül Tuzla patlama son dakika haberi: Tuzla patlama yaralı isimleri! Tuzla Organize Deri Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada yangın çıktı. Yangının devamında şiddetli bir patlama oldu. İşte Tuzla'daki yangından görüntüler... Yangında 2'si itfaiye eri toplam 6 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Öte yandan yangının ormanlık alana sıçraması engellenirken, yangın kısmen kontrol altına alındı.. İBB İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan, "Tuzla'daki yangında yaralı veya can kaybı yok. Yangına 48 araç 138 personelle müdahele yapılıyor. Diğer fabrikalara sirayet önlenmeye çalışılıyor." dedi. İşte Tuzla patlama görüntüleri

Giriş Tarihi 18 Eylül 2019, 16:10 Güncelleme 18 Eylül 2019, 16:10
Tuzla patlamasındaki yaralı isimleri! İşte yangın görüntüleri

İÇİNDEKİLER

18 Eylül Tuzla patlama son dakika haberi: Tuzla patlama yaralı isimleri! Tuzla organize deri sanayi bölgesinde kimyasal üretim yaptığı belirtilen bir fabrikada yangın çıktı. Yangına müdahale sırasında şiddetli bir patlama meydana geldi. İşte görüntüler... Zaman zaman patlamaların da yaşandığı yangının sıçraması nedeniyle alev alan itfaiye aracındaki yangın da ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.Geniş bir alan üzerine kurulu fabrikadaki yangın, otoparktaki araçlara da sıçradı. İtfaiye ekipleri, rüzgar nedeniyle güçlükle müdahale ettikleri yangını kısmen kontrol altına almayı başardı.

TUZLA PATLAMA ANI VE ÇARPICI FOTOĞRAFLAR BİR SONRAKİ SAYFADA

TUZLA PATLAMA SON DAKİKA HABERLERİ

Şiddetli rüzgar nedeniyle yangın hızla tüm fabrikayı sardı. Gökyüzünü siyah bir dumanın kaplamasına neden olan yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Fabrikanın tamemen boşaltıldığı belirtildi. Fabrikanın hemen yanında ormanlık alan bulunması nedeniyle söndürme çalışmaları bu bölgede yoğunlaşmış durumda. Ekipler yangının ormana ve çevredeki fabrikalara sıçramaması için büyük çaba gösterdi. Kimyasal ürünlerin bulunduğu fabrikada zaman zaman patlamalar da yaşanıyor. Fabrikanın park alanında bulunan çok sayıda araç da kullanılamaz hale geldi. İtfaiyenin alevleri kontrol etme çalışmaları saatler sonra sonuç verdi. Gelen bilgilere göre yangın kısmen kontrol altına alındı.

6 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Yangında 2'si itfaiye eri toplam 6 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Öte yandan yangının ormanlık alana sıçraması engellenirken, yangın kısmen kontrol altına alındı..

YANGIN SIRASINDA PATLAMA

Zaman zaman patlamaların da yaşandığı yangının sıçraması nedeniyle alev alan itfaiye aracındaki yangın da ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.Geniş bir alan üzerine kurulu fabrikadaki yangın, otoparktaki araçlara da sıçradı. İtfaiye ekipleri, rüzgar nedeniyle güçlükle müdahale ettikleri yangını kısmen kontrol altına almayı başardı.

İTFAİYEDEN İLK AÇIKLAMA

İBB İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan, "Tuzla'daki yangında yaralı veya can kaybı yok. Yangına 48 araç 138 personelle müdahele yapılıyor. Diğer fabrikalara sirayet önlenmeye çalışılıyor." dedi.