İşte PKK'nın karanlık yüzü! "18 yaşından küçük çocukları uyuşturucuya alıştırıyorlar"

Van'ın Çatak ilçesinde hain terör örgütü PKK'dan kaçarak teslim olan bir terörist, kan donduran itiraflarda bulundu. PKK'lı terörist, örgütün küçük yaştaki çocukları kandırarak dağa çıkardığını ve uyuşturucuya alıştırdığını söyledi. Teröristin bu itirafları ise Diyarbakır'da kaçırılan çocukları akıllara getirdi.

Giriş Tarihi 05 Eylül 2019, 10:33 Güncelleme 05 Eylül 2019, 12:04
İşte PKK’nın karanlık yüzü! 18 yaşından küçük çocukları uyuşturucuya alıştırıyorlar

İÇİNDEKİLER

Van'ın Çatak ilçesinde ikna çalışması sonucu güvenlik güçlerine teslim olan terörist, PKK'da örgüt içi işkence ve infazların başladığını, infaz edilmekten korkan teröristlerin de kaçarak güvenlik güçlerine teslim olduğunu dile getirdi.

"18 YAŞINDAN KÜÇÜKLERİ GETİRİP UYUŞTURUCUYA BAĞLIYORLAR"
İtiraflarına devam eden terörist, 18 yaşından küçük çocukların çeşitli vaatlerle kandırılarak örgüte kazandırıldığını, daha sonra uyuşturucuya alıştırıldığını, taciz edildiklerini, sonra da eylemlerde ön saflarda kullanılarak ölüme itildiğini dile getirdi. Teröristin bu itirafları, Diyarbakır'da PKK'nın kaçırdığı çocukları akıllara getirdi. HDP'nin ise kaçırma olaylarını yalanlaması dikkat çekti.

"ÖRGÜTTE KİMSE KALMAZ"
Terörist, teslim olduktan sonra devletten hiç beklemediği iyi muamele gördüğünü, sürecin her aşamasında güvenlik güçlerinin yanında olduğunu, zaten kaçmak isteyenlerin ya da yolda olanların devletin bu gerçek yüzünün bilinmesi halinde örgütte kimsenin kalmayacağını aktardı.

Teslim olmak isteyen örgüt mensuplarının vakit geçirmeksizin en yakın güvenlik kuvvetine müracaat etmeleri ya da telefon etme imkanı bulurlarsa 140/155/156 numaralarını aramalarının kendileri için tek kurtuluş olacağını ifade etti."