Son dakika: Ankara'da korkutan deprem!

Son dakika haberine göre, Ankara saat 21.43 sıralarında depremle sarsıldı. AFAD tarafından yapılan açıklamada, Ankara Yenimahalle'de 3.5 şiddetinde deprem meydana geldiği kaydedildi. Ankara'da geçtiğimiz hafta da Mamak merkezli deprem meydana gelmişti. Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İlk belirlemelere göre can ve mal kaybı bulunmamaktadır. İlçe ve mahallelerimizde detaylı inceleme ve araştırmalar devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.

Giriş Tarihi 25 Ağustos 2019, 21:53 Güncelleme 25 Ağustos 2019, 23:07
Son dakika: Ankara’da korkutan deprem!

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberine göre, Ankara akşam saatlerinde depremle sarsıldı. Depremle ilgili AFAD tarafından açıklama yapıldı. AFAD tarafından gelen son dakika bilgilerine göre, Ankara Yenimahalle'de 3.5 şiddetinde deprem meydana geldi.

Depremin yerin 7 kilometre derinliğinde olduğu belirlendi. Depremin Çankaya, Altındağ ve Keçiören gibi merkez ilçelerden de hissedildiği belirtildi.

Ankara Valiliğinin Twitter hesabından yapılan açıklamada, saat 21.42'de merkez üssü Yenimahalle olan 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği hatırlatıldı.

Açıklamada, "İlk belirlemelere göre can ve mal kaybı bulunmamaktadır. İlçe ve mahallelerimizde detaylı inceleme ve araştırmalar devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.

Ankara'da geçtiğimiz hafta Mamak merkezli deprem meydana gelmişti.

20 Ağustos'ta Ankara'nın Mamak ilçesinde 3.0 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

Yerin 6.96 kilometre altına meydana gelen deprem, çevre ilçelerden de hissedilmişti.