Ekrem İmamoğlu ‘Bir saniye vaktimiz yok’ demişti… Koltuğa bir ay oturmadan bakın nerede ortaya çıktı!

Yenilenen İstanbul seçimleri sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, seçim kampanyasında sık sık "çok çalışacağız" vurgusu yapmış olmasına rağmen mazbatasını aldıktan sonra henüz 1 ay bile oturmadığı koltuğunu vekiline devrederek 7 günlüğüne ailesi ile Bodrum'a tatile gitti. Bodrum'da konserlere gidip en önden keyif yapan Ekrem İmamoğlu, gündüzleri Bitez'de beachlerde midye dolma keyfi yaptı.

Giriş Tarihi 26 Temmuz 2019, 18:47 Güncelleme 28 Temmuz 2019, 20:35
Ekrem İmamoğlu ‘Bir saniye vaktimiz yok’ demişti… Koltuğa bir ay oturmadan bakın nerede ortaya çıktı!

İÇİNDEKİLER

Bodrum'da konserlere gidip en önden keyif yapan Ekrem İmamoğlu, gündüzleri Bitez'de beach'lerde midye dolma keyfi yaptı.

Akşam günbatımı öncesinde de rakı-balık-meze keyfindeydi. Ancak İmamoğlu'nun rakı kadehinin su bardağının arkasına kamufle edilmesi dikkat çekti.

Ailesi ile Bodrum tatilinde tekne ile koylara açılıp deniz keyfi yapan Ekrem İmamoğlu'nun, tekne içinde para ödemediği öğrenildi. Teknenin sahibinin İmamoğlu'nu sevdiği için tekneyi bedava tahsis ettiği öğrenildi.

İmamoğlu'nun gündüz beach'te mavi deniz şortlu, tişörtlü, gözlüksüz fotoğraflarında poz verirken gözlerinin kısıklığı da ortaya komik görüntülerin çıkmasına sebep oldu.