Hasan Sel ve Hüseyin Sel kimdir? Seydioğlu Baklava sahibi

Pendik hamile kadına saldırı haberleri! Seydioğlu Baklava sahibi Hasan Sel ve Hüseyin Sel kimdir nereli? Pendik D-100 Karayolu üzerinde yol vermesi tartışması nedeniyle, 7 aylık hamile kadının içinde bulunduğu araca saldıran şüpheliler Hasan Sel ve Hüseyin Sel'in verdikleri ifadeler ortaya çıktı.Peki Hasan ve Hüseyin Sel kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde... İstanbul Pendik E-5 Karayolu'nda içinde hamile kadının bulunduğu araca saldırı olayına ilişkin emniyette ifadeleri alınan şüpheliler Hasan ve Hüseyin Sel, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Giriş Tarihi 09 Temmuz 2019, 09:20 Güncelleme 09 Temmuz 2019, 09:20
Hasan Sel ve Hüseyin Sel kimdir? Seydioğlu Baklava sahibi

İÇİNDEKİLER

Hasan ve Hüseyin Sel kimdir? Pendik D-100 Karayolu üzerinde yol vermesi tartışması nedeniyle, 7 aylık hamile kadının içinde bulunduğu araca saldıran şüpheliler Hasan Sel ve Hüseyin Sel'in verdikleri ifadeler ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında şüpheliler Hasan Sel ve Hüseyin Sel, ifadesi alınmak üzere Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehit Adil Gözalıcı Polis Merkezine geldi. İfadesi alınan şüpheli Hasan Sel, Kastamonu'da yaşayan annesinin şeker komasına girdiğini haber almaları üzerine yola çıktıklarını ileri sürerek, "Biz güvenlik şeridinde seyretmiyorduk. Söz konusu aracı sollarken bu araç ani bir şekilde bizim aracımızın önüne doğru geldi' dedi. Peki Seydioğlu Baklava sahibi Hasan Sel ve Hüseyin Sel kimdir nereli? İşte Pendik hamile kadına saldırı haberleri

PENDİK'TE HAMİLE KADINA SALDIRI HABERİ SON DAKİKA GELİŞMELERİ

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, 6 Temmuz'da Yunus Emre Bahçıvan ve hamile eşi Ayfer Bahçıvan'ın içinde bulunduğu araca, Pendik D-100 Karayolu'nda seyir halindeyken yol verme meselesi yüzünden önlerini kesen iki kişinin zarar vermesine ilişkin çıkan haberler ve şikayet üzerine harekete geçti. Başsavcılık, suçlarından soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında şüpheliler Hasan Sel ve Hüseyin Sel, ifadesi alınmak üzere Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehit Adil Gözalıcı Polis Merkezine geldi.

Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan şüpheliler, Anadolu Adalet Sarayı'na götürüldü. Zanlılar, savcılık ifadesinin ardından kaçma şüpheleri kuvvetli olduğu gerekçesiyle tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Zanlılara "kara ulaşımı araçlarını kaçırma, alıkoyma", "mala zarar verme", "cebir, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlamaları yöneltildi.

Şüpheliler Hasan Sel ve Hüseyin Sel'in, Pendik Şehit Adil Gözalıcı Polis Amirliği'nde verdikleri ifadeler ortaya çıktı.

KASITLI OLARAK ÇARPTI

İfadesi alınan şüpheli Hasan Sel, Kastamonu'da yaşayan annesinin şeker komasına girdiğini haber almaları üzerine yola çıktıklarını ileri sürerek, "Biz güvenlik şeridinde seyretmiyorduk. Söz konusu aracı sollarken bu araç ani bir şekilde bizim aracımızın önüne doğru geldi. Biz ani fren yapıp durduk. Bizde hasar oluşmadı. Bizim aracın sol şoför tarafı yan aynası katlandı. Bir şey olmadığını gördük. Elimizle 'önemli değil' tarzı işaret yaparak yolumuza devam ettik. Söz konusu araç peşimizden gelerek sağ tarafımızdan emniyet şeridini de kullanarak bizim yanımıza geldi. Bizim aracın sağ tarafına yaklaşarak kasıtlı olarak sağ yan aynamıza çarptı" dedi.

OLAYIN STRESİYLE AYNAYI KIRDIM

Diğer araç sürücüsünün camı açarak kendilerine küfür ettiğini iddia eden Hasan Sel, "Eliyle 'dur' işareti yaptı. Biz yine acelemiz olduğu için durmadık. Ben elimle 'ne var, hayırdır' işareti yaptım. Hiçbir şekilde küfürlerine karşı küfürle ya da kötü bir sözle karşılık vermedim. Yolumuza devam ederken bizi durdurma çabaları devam etti. Sonra arkamıza geçerek trafiğin yavaşladığı bir noktada bize arkadan çarptı. Bu çarpması aracımıza üçüncü çarpmaydı. Ben ve kardeşim araçtan inerek aracının başına gittik. Araçtan indiğimizde görüntüye yansımayan tahrik edici el hareketleri yapmaktaydı. Yanına geldiğimde camını açmasını istedim, camı açmadı. Bana 'aynamı kırdın' diye yan aynasını gösterdi. Ben de o anın stresi ve psikolojik durumu ile istem dışı yan aynasını kırdım" diye konuştu.

YER OLMADIĞI İÇİN ÜZERİNDEN GEÇTİM

"Aracını bizim araca çarptığı için, geçiş mesafesi olmadığı için aracın üzerinden geçmek zorunda kaldım" diyen Sel, "Bu geçiş esnasında kaput üzerine bastım. Sonra aracımıza binerek yolumuza devam ettik. Kastamonu'ya hasta annemin yanına gittim" dedi. Arabadaki kadının hamile olduğunu bilmediğini, kadının 'hamileyim' diye bağırdığını da duymadığını savunan Sel, diğer aracın sürücüsünde de şikayetçi olduğunu söyledi. Sel olay sırasında üzerinde olan ruhsatlı silahını da polis merkezine teslim etti.

ANİDEN ÖNÜMÜZE KIRDI

Şüpheli araç sürücüsü Hüseyin Sel ise, "Acelem olduğu için bazı noktalarda emniyet şeridini kullanmış olabilirim. Söz konusu aracı sollarken emniyet şeridinde değildim. Bu araç ani bir şekilde bizim aracın önüne doğru geldi. Biz ani fren yapıp durduk. Bizim aracın sol şoför tarafı aynası onun aracının aynasına çarparak katlandı. Kendi aynamı açtım. Ona da pardon ve özür mahiyetinde el işareti yaparak yola devam ettim" dedi.

KÜFÜRLERİ TAHRİK ETTİ

Diğer aracın yanlarına geldiğini ve kasıtlı olarak sağ yan aynalarına çarptığını iddia eden Hüseyin Sel, "Sonrasında camını açarak şoför mahallinde bulunan şahıs bize küfür etti. Biz zaten annemizin rahatsızlanması üzerine acil bir şekilde yola çıkmıştık. Yapılan küfür içinde bulunduğumuz ruh haliyle bizde ağır tahrik oluşturdu. Ayrıca bu şahsa bize küfürlerinden sonra 'yanında ailen var bayan var terbiyesizlik yapma' diye uyardım. Biz yine acelemiz olduğu için durmadık, yolumuza devam ederken bizi durdurma çabaları devam etti. Arkamıza geçerek trafiğin yavaşladığı bir noktada bize arkadan çarptı. Çarpmasıyla durdum. Ayrıca bel fıtığı ameliyatlıyım ve belimde platin takılıdır. Çarpma anında belim incindi. Ağrılarım devam etmektedir" dedi. Gözaltı işlemlerinin ardından adliyeye gönderilen iki şüpheli, tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.