Moderatör İsmail Küçükkaya kimdir? İsmail Küçükkaya aslen nereli ve kaç yaşında?

İstanbul seçimlerine bir hafta kala Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu ortak yayında soruları yanıtlayacak. Canlı yayının moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya yapacak. Şimdi vatandaşlar “İsmail Küçükkaya kimdir?” sorusuna yanıt arıyor.

Giriş Tarihi 16 Haziran 2019, 21:12 Güncelleme 16 Haziran 2019, 23:03
Moderatör İsmail Küçükkaya kimdir? İsmail Küçükkaya aslen nereli ve kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

İstanbul seçimleri için geri sayım başladı. Seçime bir hafta kala iki aday canlı yayında bir araya gelecek. Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu canlı yayınının moderatörlüğünü ise İsmail Küçükkaya yapacak. Peki, İsmail Küçükkaya kimdir? İşte cevabı...

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR?

1972 yılında Kütahya Simav'da dünyaya gelen İsmail Küçükkaya, ilk ve orta öğrenimini Kütahya'da gördü. Üniversite öğrenimini ise Gazi Üniversitesi Gazetecilik bölümünde tamamladı.

İsmail Küçükkaya, gazetecilik kariyerine 1991 yılında Hürriyet Gazetesi'nde muhabirlik yaparak başladı. Hürriyet Gazetesi'nde çalıştıktan sonra Sabah ve Star gazetelerinde görev aldı. 2000 yılında Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlayan Küçükkaya, 2003 yılında köşe yazarlığını da sürdürerek SkyTürk TV'de Ankara temsilcisi olarak çalışmaya başladı.

2005-2008 senelerinde Akşam Gazetesi'nin Ankara temsilciliği yürüten Küçükkaya, 2008 yılı Kasım ayında Akşam Gazetesi'nin genel yayın yönetmeni oldu.

2013 yılı Eylül ayında Fox TV'de "Çalar Saat" adlı programı sunmaya başladı.