Ekrem İmamoğlu kimdir? Ekrem İmamoğlu nereli, kaç yaşında ve kaç çocuğu var?

İstanbul seçimlerine bir hafta kala Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu ortak yayında soruları yanıtlayacak. Şimdi vatandaşlar “Ekrem İmamoğlu kimdir?” sorusuna yanıt arıyor. Peki, Ekrem İmamoğlu kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…

Giriş Tarihi 16 Haziran 2019, 21:24 Güncelleme 16 Haziran 2019, 21:55
Ekrem İmamoğlu kimdir? Ekrem İmamoğlu nereli, kaç yaşında ve kaç çocuğu var?

İÇİNDEKİLER

İstanbul seçimleri 23 Haziran tarihinde tekrarlanacak. Seçim öncesinde Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında soruları yanıtlayacak. Şimdi Ekrem İmamoğlu kimdir sorusuna merakla yanıt arıyor. Peki, Ekrem İmamoğlu kaç yaşında ve nereli? İşte cevabı…

EKREM İMAMOĞLU KİMDİR?

Ekrem İmamoğlu, 1970'te Trabzon'da doğdu. Trabzon Lisesi'nden sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nden mezun olarak yine İstanbul Üniversitesi'nde İnsan Kaynakları ve Yönetimi bilim dalında Yüksek Lisans eğitimi aldı. İmamoğlu evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bu şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Trabzonspor Futbol Kulübü, Trabzonspor Basketbol Kulübü ve Beylikdüzüspor Kulübü'nde yöneticilik yaptı.

2009'da CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı oldu. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi.

Trabzon'da doğdu. Trabzon Lisesi'nden sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nden mezun olarak yine İstanbul Üniversitesi'nde İnsan Kaynakları ve Yönetimi bilim dalında Yüksek Lisans eğitimi aldı.

2014 Yerel Seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi.

Ekrem İmamoğlu son olarak CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.