İsmail Küçükkaya kimdir? İsmail Küçükkaya nereli? İsmail Küçükkaya eşi Eda Demirci kimdir mesleği ne?

İsmail Küçükkaya aslen nereli, kaç yaşında ve İsmail Küçükkaya'ın eşi Eda Demirci kimdir soruları merak konusu oldu. 16 Haziran'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu arasındaki canlı yayını yönetecek İsmail Küçükkaya 47 yaşında ve aslen Kütahya Simavlı. İşte başarılı gazeteci İsmail Küçükkaya'nın biyografisi... İsmail Küçükkaya Türk televizyonlarının sevilen gazeteci ve programcıları arasında. Aslen Kütahya Simavlı olan İsmail Küçükkaya 47 yaşında. Gazi Üniversitesi Gazetecilik bölümündenden mezun olan İsmail Küçükkaya 2013 yılından beri Fox ekranlarında Çalar Saat programını sunuyor. 10 Temmuz 2016'da görsel sanatlar öğretmeni Eda Demirci ile evlendi.

Giriş Tarihi 11 Haziran 2019, 09:20 Güncelleme 11 Haziran 2019, 09:20
İsmail Küçükkaya kimdir? İsmail Küçükkaya nereli? İsmail Küçükkaya eşi Eda Demirci kimdir mesleği ne?

İÇİNDEKİLER

İsmail Küçükkaya kimdir, nereli sorusu merak ediliyor. Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım canlı yayın moderatörü İsmail Küçükkaya kaç yaşında? Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu canlı yayını 16 Haziran'da saat 21'de yapılacak. Canlı yayının moderatörü İsmail Küçükkaya olacak. İsmail Küçükkaya, gazetecilik kariyerine 1991 yılında Hürriyet Gazetesi'nde muhabirlik yaparak başladı. Hürriyet Gazetesi'nde çalıştıktan sonra Sabah ve Star gazetelerinde görev aldı. 2000 yılında Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlayan gazeteci, 2003 yılında köşe yazarlığını da sürdürerek SkyTürk TV'de Ankara temsilcisi olarak çalışmaya başladı.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR?

İsmail Küçükkaya, gazetecilik kariyerine 1991 yılında Hürriyet Gazetesi'nde muhabirlik yaparak başladı. Hürriyet Gazetesi'nde çalıştıktan sonra Sabah ve Star gazetelerinde görev aldı. 2000 yılında Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlayan gazeteci, 2003 yılında köşe yazarlığını da sürdürerek SkyTürk TV'de Ankara temsilcisi olarak çalışmaya başladı.

2005-2008 senelerinde Akşam Gazetesi'nin Ankara temsilciliği yürüten Küçükkaya, 2008 yılı Kasım ayında Akşam Gazetesi'nin genel yayın yönetmeni oldu.

2013 yılı Eylül ayında Fox TV'de "Çalar Saat" adlı programı sunmaya başladı.

2008 yılında "Cumhuriyetimizi Dair" ve 2012 yılında "Cumhuriyet'in İlk Yüzyılı" adlı iki kitap yazmıştır.

Gazeteci İsmail Küçükkaya 10 Temmuz 2016'da evlendi. Gazeteci İsmail Küçükkaya, Samsun'da görev yapan görsel sanatlar öğretmeni Eda Demirci ile dünyaevine girdi.

BİNALİ YILDIRIM EKREM İMAMOĞLU CANLI YAYINI NE ZAMAN?

Canlı yayın 16 Haziran Pazar günü saat 21'de canlı olarak yayınlanacak. Moderatör İsmail Küçükkaya olacak. Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), İstanbul seçiminin yenilenmesi kararının ardından gözler 23 Haziran'da yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine çevrildi.

Habertürk TV'de yayınlanan 'Türkiye'nin Nabzı' programının moderatörü Didem Arslan Yılmaz, İstanbul adaylarına ortak yayın teklifinde bulundu. Her iki aday da canlı yayına çıkacaklarını açıkladı.

MHP lideri Bahçeli de, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Didem Arslan Hanım'a teşekkür ediyoruz daveti için. İnşallah onun tecrübesiyle bu bir araya geliş sağlanır. Hangi televizyon olursa olsun bütün televizyon yöneticileri de katılarak bir tartıya 23 Haziran'dan evvel çıkmalı. Her şey nasıl güzel olacakmış göreceğiz bakalım" ifadelerini kullanmıştı.