Medya neden İmamoğlu'nun Vali Seddar Yavuz'a hakaret yağdırdığı o skandal görüntüleri yayınlamadı? Nerede objektif habercilik?

Ordu Havalimanında hakkı olmadığı halde VIP’i kullanmak isteyen CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, kendisine kuralları hatırlatan polislere, Ordu Valisi Seddar Yavuz’u kastederek “Bu vali tam bir it!” diyerek küfretti. İmamoğlu'nun ağzından dökülen o ana ait olduğu öne sürülen bir video günler sonra ortaya çıktı. Fakat o skandal görüntülerin ortaya çıkmasına rağmen Show, Habertürk, NTV, Star, CNN TÜRK ve Kanal D sessiz kaldı ve o görüntüleri yayınlamadı.

Giriş Tarihi 08 Haziran 2019, 20:08 Güncelleme 09 Haziran 2019, 01:28
Medya neden İmamoğlu’nun Vali Seddar Yavuz’a hakaret yağdırdığı o skandal görüntüleri yayınlamadı? Nerede objektif habercilik?

İÇİNDEKİLER

"Sevgi pıtırcığı" Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz günler büyük bir skandala imza attı. 5 Haziran günü CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve diğer milletvekilleriyle beraber VIP salonunu kullanmak isteyen ve adı listede bulunmayan Ekrem İmamoğlu'na görevliler engel olmuş ve tartışma sırasında VIP bölümüne geçişine izin verilmeyen İmamoğlu'nun ağzından "Vali itlik yapıyor" sözleri duyulmuştu. O ana ait görüntüler ortaya çıktı.

VALİLİK YASAL İŞLEM BAŞLATTI
Bu sözlerle ilgili Ordu Valiliği yasal işlem başlattığını duyurdu. Ordu Valisi Seddar Yavuz Twitter'dan yaptığı açıklamada,"Valiliğimizin, VIP kullanımı ile ilgili hukuka uygun olarak almış olduğu karar, demokratik bir hak olarak eleştirilebilir. Ancak, küfür ve hakaret ederek kişilik haklarına saldırıda bulunulması, asla kabul edilemez ve hukuki sonuçları olan bir davranıştır." ifadelerine yer verdi.

NEDEN O SKANDAL GÖRÜNTÜLERİ YAYINLAYAMADILAR?
Günlerdir bu rezillik konuşulurken ve fo skandal görüntüler ortaya çıkmasına rağmen Show, Habertürk, NTV, Star, CNN TÜRK ve Kanal D sessiz kaldı ve o görüntüleri yayınlamadı. Medyanın bu kadar rezil bir olayı görmezden gelmesi ise akıllarda soru işaretlerine neden oldu.

NEREDE OBJEKTİF HABERCİLİK?
Bu medya kuruluşlarının görüntüleri servis etmemesinin altında yatan şey ne? Bunun nedeni İmamoğlu'nun 31 Mart dönemi savurduğu tehditler mi? Neden bu kanallar bu skandalı bir haber olarak görmedi? Bu akılalamaz hakaretlere rağmen sessiz kalınması 'Nerede objektif habercilik?' dedirtti.