FETÖ firarisi kadın Manisa'da jandarmanın yol kontrolünde yakalandı

Manisa'da jandarmanın yol kontrolünde durdurulan minibüste, FETÖ'cü olduğu gerekçesiyle öğretmenlikten ihraç edilen ve darbe girişiminden bu yana firari olarak aranan H.T. isimli kadın yakalandı.

Giriş Tarihi 07 Haziran 2019, 19:31 Güncelleme 07 Haziran 2019, 19:33
FETÖ firarisi kadın Manisa’da jandarmanın yol kontrolünde yakalandı

İÇİNDEKİLER

Manisa'nın Kula ilçesinde, jandarmanın yol kontrolünde durdurulan minibüste, FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle öğretmenlikten ihraç edilen ve darbe girişiminden bu yana firari olarak aranan H.T. isimli kadın yakalandı.

EŞİ DE FİRARİ

Kula İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bayram tatili önlemleri kapsamında, Salihli- Kula yolu Esenyazı kavşağında yol kontrolü yaparken, dün akşam üzeri gelen ihbarla denetimleri artırdı. Öğretmenlikten 15 Temmuz 2016'daki işgal girişimi sonrası ihraç edilen ve firari olarak aranan H.T. isimli kadının, Salihli- Kula minibüsünde olduğu belirlendi. Bunun üzerine jandarma ekipleri, minibüsler üzerinde yoğunlaştı. H.T., durdurulan minibüslerden birinde yakalanıp, gözaltına alındı. H.T.'nin eşi A.T.'nin de darbe girişiminden bu yana aynı suçtan firari olarak arandığı belirtildi. İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen H.T.'nin, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.