Başkan Erdoğan, Kadir Mısıroğlu'nun ailesi ve sevenlerine başsağlığı diledi

Başkan Erdoğan, hayatını kaybeden ünlü tarihçi Kadir Mısıroğlu'nun ailesi ve sevenlerine başsağlığı diledi. Başkan, "Ülkemizin önemli tarihçi yazarlarından biri olan Kadir Mısıroğlu'nun vefatını teessürle öğrendim. Sayın Mısıroğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadesini kullandı.

Giriş Tarihi 06 Mayıs 2019, 01:50 Güncelleme 06 Mayıs 2019, 09:33
Başkan Erdoğan, Kadir Mısıroğlu’nun ailesi ve sevenlerine başsağlığı diledi

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden ünlü tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu'nun ailesi ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Başkan Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemizin önemli tarihçi yazarlarından biri olan Kadir Mısıroğlu'nun vefatını teessürle öğrendim. Sayın Mısıroğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

Ünlü tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu bir süredir tedavi gördüğü Acıbadem Altunizade Hastanesinde hayatını kaybetti. 86 yaşındaki Kadir Mısıroğlu'nun ölümüyle birçok kişiyi yasa boğuldu.

İKİNDİ NAMAZANIN ARDINDAN TOPRAĞA VERİLECEK
Vefat eden ünlü tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu'nun cenazesi ikindi namazının ardından toprağa verilecek. Hastanede açıklama yapan Osmanlılar İlim ve İrfan Vakfı Genel Sekreteri Ali İhsan Bahadır, "Üstadımız bir saat önce çoklu organ yetmezliğinden Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi ikindi namazına müteakip Çamlıca Camisi'nde kılınacaktır. Sevenlerine ve dostlarımıza duyurulur. İkindi namazına sevenlerini bekliyoruz. Vakfımızın Üsküdar'daki Nasuh Mehmet Efendi Camisi'nin haziresine defnedilecek" dedi.

Bu arada, Mısıroğlu'nun vefat haberini alan yakınları ve dostları hastaneye gelmeye başladı.


BAŞKAN MISIROĞLU'NU HASTANEDE ZİYARET ETMİŞTİ