Murat Aydın kimdir, nerelidir? AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın kaç yaşında?

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın kimdir, nereli, kaç yaşında? Türkiye yerel seçimler için sandık başına gidiyor. Yerel seçimlerde en kritik illerden biri İstanbul olarak göze çarpıyor. İstanbul'un ilçeleri de partiler için büyük önem arz ediyor. Bu ilçelerden biri de Beykoz olarak göze çarpıyor. Oy verecek vatandaşlar AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın'ın kim olduğunu merak ediyor. İşte Murat Aydın'ın özgeçmişi...

Giriş Tarihi 30 Mart 2019, 16:05 Güncelleme 30 Mart 2019, 16:05
Murat Aydın kimdir, nerelidir? AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

31 Mart yerel seçimlerine 2 gün kaldı. Türkiye'de yaşayan seçmenler sandık başında oylarını kullanmadan önce mevcut adayların kim olduğunu tekrar merak etmeye başladı. İşte AK Parti Beykoz Belediye Başkan adayı Murat Aydın...

MURAT AYDIN KİMDİR?
1960 yılında Giresun'un Piraziz ilçesine bağlı Bozat beldesinde doğdu. 1980 yılında İstanbul İmam Hatip Lisesi'nden, 1985 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye Bölümü'nde "Yerel Yönetimlerde Farklı Yaklaşımlar ve Sosyal Belediyecilik Uygulamaları" konulu teziyle yüksek lisansını tamamladı.

2004, 2009 ve 2014 yerel seçimlerini kazanarak, üçü AK Parti'den olmak üzere dördüncü kez Zeytinburnu Belediye Başkanlığı görevine seçilmiş oldu.

1985 yılından bu yana fotoğraf sanatıyla ilgilenen Aydın, 2011 yılında "Yeryüzünden Portreler" ve 2018 yılında da "An'a Tanıklık" adlı kişisel sergilerini açtı.