Gökhan Yüksel kimdir, nereli? CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel kaç yaşındadır?

31 Mart'ta Türkiye yerel seçimler için sandık başına gidiyor. Yerel seçimlerde en kritik illerden biri İstanbul olarak göze çarpıyor. İstanbul'un ilçeleri de partiler için büyük önem arz ediyor. Vatandaşlar şimdi CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel kimdir, nereli sorularına yanıt arıyor. İşte Gökhan Yüksel kaç yaşında sorusunun yanıtı...

Giriş Tarihi 30 Mart 2019, 21:32 Güncelleme 30 Mart 2019, 21:32
Gökhan Yüksel kimdir, nereli? CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel kaç yaşındadır?

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de 57 milyon seçmen 31 Mart yerel seçimleri için sandık başına gidecek. İstanbul'da yaşayan seçmenler sandık başında oylarını kullanmadan önce mevcut adaylar hakkındaki detayları merak etmeye başladı. İşte CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel kimdir, nereli sorularının yanıtı...

CHP KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÖKHAN YÜKSEL KİMDİR​?

1987 yılında Kartal'da doğdu. Manisa Celal Bayar Üniversitesi İktisat Bölümü Lisans Programı'nı ve sonrasında Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Yüksek Lisans Programı'nı tamamladı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kartal Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, Ana Kademe Kurultay Delegeliği görevlerinde bulundu.

Belediye Meclis Üyeliği görevi; Encümen Üyeliği, Encümen Başkanlığı, Belediye Başkan Yardımcılığı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevleriyle devam etti.