Kandil'de terörist yok diyerek PKK'ya sahip çıkan Zillet İttifakı'na şok!

PKK ve FETÖ gibi Türkiye düşmanı terör örgütlerinin avukatlığına soyunan, HDPKK ile iş birliği yaparak 31 Mart seçimleri öncesi ihanete imza atan Zillet İttifakı'na şok! Zillet İttifakı'nın "Terörist yok" diyerek PKK'ya kol kanat gerdiği Kandil'de, sözde liderler nokta atışıyla vuruldu! PKK'nın siyasi kolu HDP ile ittifak yapan Zillet İttifakı'nın nasıl bir tavır takınacağı merak konusu...

Giriş Tarihi 27 Mart 2019, 12:17 Güncelleme 27 Mart 2019, 13:22
Kandil’de terörist yok diyerek PKK’ya sahip çıkan Zillet İttifakı’na şok!

İÇİNDEKİLER

Zillet İttifakı'nın üyeleri CHP ve Saadet, "Herkes biliyor ki Kandil'de terörist yok" diyerek Kandil'e operasyona karşı çıkmış, PKK sözde liderlerine kol kanat germişti.

PKK'nın avukatlığına soyunan CHP ve Saadet'e kötü haber Kandil'den geldi. MİT ve TSK ortak operasyonunda PKK elebaşı Bayık'ın en yakın adamlarından Rıza Altun ve beraberindekiler, Kandil'e yapılan hava harekatıyla vuruldu.

NOKTA ATIŞIYLA VURULDULAR
Güvenlik güçlerinden alınan bilgiye göre, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Türk Silahlı Kuvvetleri(TSK) tarafından yürütülen ortak operasyonda, 21 Mart Perşembe günü, PKK elebaşı Cemil Bayık'ın en yakın adamlarından olan Rıza Altun ve beraberindeki isimler, Kandil'e yönelik hava harekatı neticesinde etkisiz hale getirildi.

ZİLLET İTTİFAKI YASTA!
Kandil'e yapılan başarılı operasyon, PKK'nın tepe kadrosuna ağır darbe vurdu! Kandil'de terörist yok diyen, PKK'nın siyasi kanadı HDP ile ittifak yapan Zillet İttifakı, Kandil'deki teröristlerin nokta atışıyla vurulması sonrası zor durumda...