İran'da yaşanan jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran ölüm yıldönümünde anıldı

İran'da yaşanan jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran ölüm yıl dönümünde Eyüpsultan, Göktürk'te bulunan mezarı başında anıldı.Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'in gazetelere verdiği ilan duygulandırdı. İlanda Gezer şunları söyledi: "Mina'm... Minik Kalpli Meleğim..."

Giriş Tarihi 11 Mart 2019, 19:46 Güncelleme 11 Mart 2019, 19:48
İran’da yaşanan jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran ölüm yıldönümünde anıldı

İÇİNDEKİLER

İran'da düşen ve 11 kişinin yaşamını yitirdiği iş jeti kazasının bugün birinci yılı doldu. Anma programına Başaran'ın annesi Beril, babası Hüseyin, kardeşi Can Başaran ve nişanlısı Murat Gezer'in yanı sıra yakınları ve sevenleri katıldı.

Törende mezar başında Kuran-ı Kerim okundu. Dualar okunurken, Başaran'ın ailesinin ve nişanlısının gözyaşı döktüğü görüldü. Daha sonra aile yakınları taziyeleri kabul etti. Törene katılanlar Başaran'ın mezarına çiçek bıraktı.

Anma programına Başaran'ın annesi Beril, babası Hüseyin, kardeşi Can Başaran ve nişanlısı Murat Gezer'in yanı sıra yakınları ve sevenleri katıldı. Törende mezar başında Kuran-ı Kerim okundu. Dualar okunurken, Başaran'ın ailesinin ve nişanlısının gözyaşı döktüğü görüldü. Daha sonra aile yakınları taziyeleri kabul etti.

Uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'in gazetelere verdiği ilan duygulandırdı.

İlanda Gezer, "Mina'm... Minik Kalpli Meleğim...Bugün sen gideli birinci senemiz. Sen yerine birini koyamadığım gururum, bir tanecik meleğimsin. Bana yaşattığın tüm güzellikler ve anılar için sana minnettarım...Murty'n" yazdı.