İşte yılanın başı! CHP'li Sera Kadıgil ezana küfredenlerin içinde...

8 Mart Kadınlar Günü'nde bazı marjinal gruplar Taksim Meydanı'nda ezanı ıslıklayarak skandala imza atmışlardı. CHP ve HDP zihniyetinin tezahürü olan bu grubun içinde ezan düşmanlığıyla bilinen tanıdık bir ismin olduğu ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 10 Mart 2019, 21:33 Güncelleme 10 Mart 2019, 23:47
İşte yılanın başı! CHP’li Sera Kadıgil ezana küfredenlerin içinde...

İÇİNDEKİLER

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Taksim'de bir araya gelen kadın grupları yürüyüş düzenlemiş, yürüyüşte yer alan marjinal bir topluluk yatsı ezanı okunurken büyük bir saygısızlığa imza atarak ezanı ıslıklamıştı.



YILANIN BAŞI DA ORADAYDI!
8 Mart gecesi ezanı ıslıklayanlar arasında ezan düşmanlığıyla bilinen bir hadsizin de yer aldığı ortaya çıktı! CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Sera Kadıgil Taksim'deki yürüyüşte yerini almış, ezan düşmanlarıyla kol kola yürümüş.



"CAMİYİ BASIP İMAMI MI KESEYİM?"
CHP'li Sera Kadıgil daha önce de attığı skandal tweetlerle adeta İslam'a ve ezana nefret kusmuştu. Kadıgil, "'O ezanlar ki şehadetleri dinin temeli ama BENİM yurdumun üstünde ebedi inlemesin artık nolur ya!" ifadelerini kullanmıştı.

İŞTE KADIGİL'İN EYLEMCİLERİN ARASINDAN PAYLAŞTIĞI O VİDEO:


Kadıgil ayrıca "Kapıda oynayan çocuklardan rahatsız olunca kızgın yağ dökem mi üsttlerine! Ya da uykumdan uyandıran ezan için camiyi basıp imamı mı keseyim?" sözleriyle İslam düşmanlığını gözler önüne sermişti.

CHP TAM KADRO ORADA!
CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı; sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından Taksim'deki kadın yürüyüşüne ilişkin fotoğraflar paylaştı ve "Susmuyoruz, korkmuyoruz, itaat etmiyoruz!" Yaşasın kadın dayanışması..." ifadeleri yer aldı.

Fotoğraflarda; CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok ve CHP PM üyesi Sera Kadıgil'in kadın yürüyüşüne katıldığı görülüyor.


EZAN VE BAYRAK DÜŞMANLARI BİRLİKTE HAREKET EDİYOR
31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Türkiye ve İslam düşmanları bir araya geldi. Kimi ezanımıza hakaret etti, kimi susturmaya çalıştı, kimi ise bayrağımızı yaktı! İşte ülkemizi ve dinimizi hedef alan ezan ve bayrak düşmanlarını gözler önüne seren o video...