İşte 4 ÇHP: Çöp, Çukur, Çamur, Çarpık Yapılaşma

Başkan Erdoğan, CHP’nin Ç’lerine bir Ç daha ekledi. Çöp, Çukur ve Çamur’dan sonra ‘Çarpık Yapılaşma’nın da CHP’nin eseri olduğunu söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mart 2019 Güncelleme 06 Mart 2019, 08:07
İşte 4 ÇHP: Çöp, Çukur, Çamur, Çarpık Yapılaşma

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün İstanbul'da Sancaktepe, Eyüpsultan ve Esenyurt'ta vatandaşlara hitap etti. Başkan Adayı Binali Yıldırım için oy istedi:

Binali Yıldırım kardeşimizi zaten anlatmaya gerek yok. İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumda İDO'da Genel Müdürüm'dü. Başbakan olduğumda Ulaştırma Bakanı olarak beraberdik. Daha sonra Başbakan, son olarak da TBMM'nin Başkanı oldu.



Kentsel dönüşüm çalışmaları için 245 bin riskli konut ve iş yerini yıkarak İstanbul'u hem depreme hem geleceğe taşıdık. Şimdi Millet Bahçeleri ve Millet Kıraathaneleri ile yeni bir dönem başlatıyoruz. Marmaray'dan Avrasya Tüneli'ne, İstanbul- İzmir ve Kuzey Marmara otoyollarından 475 km'yi bulan bölünmüş yollara kadar ulaşıma çözüm getirecek pek çok projeyi hayata geçirdik.
Önümüzdeki dönemde de üç katlı tünel ve Kanal İstanbul ile metro hatları olmak üzere gündemimizde daha pek çok proje var.



Ama CHP ne demektir? Çöp, çukur, çamur. Şimdi aynı zamanda dördüncüsünü buna ekleyebiliriz; Çarpık yapılaşma. 4Ç. Bak şimdi Beylikdüzü çöplük. İzmir körfezi çöplük. Biz Haliç'i nasıl temizledik?
Hemen karşı tarafta Sütlüce Mezbahanesi vardı. Neydi? Rezillik. Bağırsakçılar, sakatatçılar oradaydı. Biz belediye başkanlığımızda dedik ki burayı ele alalım. Ne yaptık orayı? Sütlüce Kongre Merkezi.



CHP'nin adayı diyor ki, 'AK Partili belediyelerde bir kültür merkezi yok' diyor. Ya sen dur bakalım ya, Beylikdüzü'nde ne var ona bak. Orada küçük bir kültür merkezi yaptın diye hava atma. Sen çöplükleri temizle. Böyle aynen patronun Bay Kemal gibi yalan söyleme. Çünkü o yalan sana da zarar ettirir. Bunların akşamı yalan, sabahı iftira; yapısı bu. Biz bu yalanları bunların yanına kâr bırakmayacağız.

50 BİN ADET KONUT PROJESİ
BAŞKAN Erdoğan, TOKİ'nin 50 bin yeni sosyal konut yapacağının müjdesini verdi: Ziraat ve Halk Bankası aracılığıyla talep toplamaya başlıyoruz. Taksitler 388 liradan başlayacak, vade 20 yıl olacak.