Son dakika: Başkan Erdoğan, Ekrem İmamoğlu'nu kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nu kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleştirilen kabul 50 dakika sürdü. Görüşme sonrası İmamoğlu'ndan açıklama geldi.

Giriş Tarihi 10 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 10 Ocak 2019, 21:45
Son dakika: Başkan Erdoğan, Ekrem İmamoğlu’nu kabul etti

İÇİNDEKİLER

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Çok güzel bir sohbet oldu. Elbette ki İstanbul ağırlıklı, İstanbul'u konuştuğumuz, İstanbul ile ilgili tecrübelerini, önerilerini ve tavsiyelerini dinlediğimiz bir görüşme oldu. Bence çok kıymetli anekdotları vardı, kendilerinin aktardığı ve faydalanacağımız." dedi.



TAVSİYELERİNİ DİNLEDİM, ÇOK KIYMETLİ ANEKTODLARI VARDI
Daha önce İstanbul'da görev yapan büyükşehir belediye başkanlarını ziyaret ettiğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile de bu çerçevede görüştüklerini ifade eden İmamoğlu, "Çok güzel bir sohbet oldu. Elbette ki İstanbul ağırlıklı, İstanbul'u konuştuğumuz, İstanbul ile ilgili tecrübelerini, önerilerini ve tavsiyelerini dinlediğimiz bir görüşme oldu. Bence çok kıymetli anekdotları vardı, kendilerinin aktardığı ve faydalanacağımız. Bizim dileğimiz İstanbul'da en az hata ile hatasız bir dönemi ve süreci başlatmak. Bu manada faydalı, güzel bir görüşme olmuştur. Bu güzel sohbet imkanını sağladığı için Sayın Cumhurbaşkanı'na çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.