Masterchef programı ile ünlü olan Murat Özdemir'den papağana işkence

Acun Ilıcalı'nın MasterChef yarışması ile ünlü olan Murat Özdemir Instagram hesabından paylaştığı video ile büyük tepki çekti. Sosyal medyada infial yaratan görüntüler üzerine çok sayıda kullanıcı şikayette bulundu. Ekipler, Murat Özdemir'i evinde gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Giriş Tarihi 17 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 18 Aralık 2018, 03:09
Masterchef programı ile ünlü olan Murat Özdemir’den papağana işkence

İÇİNDEKİLER

Murat Özdemir'in eline aldığı bir papağana yaptığı işkence görüntüleri büyük tepki topladı. Eline aldığı papağanın boğazını sıkarak işkence yapan Özdemir için sosyal medya kullanıcıları Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Twitter adresine çok sayıda şikayette bulundu.

Acun Ilıcanlı'nın kanalında yayınlanan Yemekteyiz ve Masterchef yarışmalarıyla ünlü olan Murat Özdemir, yaptığı hareketlerle tepki toplamaya devam ediyor.



BU KEZ HADDİNİ AŞTI!
Programdan Survivor'a gideceğim diyerek diskalifiye olan Masterchef Murat, gündemden düşmemek için her yolu deniyor. Daha önce AVM'de sergilediği anlamsız hareketler, ellerini kesmesi, kollarını doğramak gibi skandallara imza atan MasterChef Murat, son skandalıyla bardağı taşırdı!

Bir papağanı eline alarak boğazını zorlayan Murat Özdemir, küfürler yağrıdrı. MasterChef Murat, tüm hayvanseverlerin tepkisi çekti. Görüntülere sosyal medyadan tepki yağdıran vatandaşlar, derhal gereğinin yapılmasını istedi.


"YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUM"
Alkollü olduğu gözlerden kaçmayan Murat Özdemir'in papağanına yaptıkları sosyal medyada olay oldu. Murat'ın videosunda papağanına eziyet ettiği ve küfür ettiği gözüküyor. Papağanının acı içerisinde bağırışları ise hayvan sevenlerin yüreklerini dağladı. Bir sosyal medya kullanıcısı MasterChef Murat'ın videosuna yorum yaparak, "Ya bu adam ne yapıyor Allah kahretsin hayvana eziyet ediyorsun." yorumunu yaptı. Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Yetkilileri göreve davet ediyorum bu nasıl bir işkencedir. Hayvanı öldürecek neredeyse." yorumunu yaptı.



GÖZALTINA ALINDI
Bir televizyon kanalında yayımlanan yemek yarışmasından diskalifiye edilen Murat Özdemir, gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Özdemir'in, sosyal medya hesabında evindeki bir papağana yaptığı işkence görüntülerini paylaşması üzerine harekete geçti.

Ekipler, Murat Özdemir'i evinde gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bu arada, el konulan papağan İstanbul Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerine teslim edilecek.