Fox ve Sözcü karşı çıktıkları Yeni Havalimanı'nın adını belirlemeye çalışıyor

İstanbul Yeni Havalimanı'nın yapım aşamasının ilk gününden bugüne kadar sürekli olarak karşı çıkarak yapılmasını istemeyen ve bu uğurda türlü gruplarla iş birliği içerisinde olan FOX ve Sözcü, 29 Ekim'de açılacak olan Yeni Havalimanı'nın adını belirleme gayreti içerisine girdi.

Giriş Tarihi 26 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 26 Ekim 2018, 12:08
Fox ve Sözcü karşı çıktıkları Yeni Havalimanı’nın adını belirlemeye çalışıyor

İÇİNDEKİLER

Buldukları her fırsatta Türkiye'yi hedef alan, dış mihraklar ile birlikte iş birliği yaparak operasyon üzerine operasyon düzenleyen, İstanbul'a yapılan Yeni Havalimanı'na şiddetle karşı çıkarak yapılmasını istemeyen Amerikan FOX'u ve Sözcü Gazetesi şimdi Türkiye tarihinin en büyük projelerinden biri olan bu projeyi sahiplenmeye çalışıyor.

ADINI KOYMAK İSTİYORLAR
FOX TV, Sözcü Gazetesi ve Cumhuriyet Gazetesi gibi dış güçlerin maşası kuruluşlar Mayıs 2013'ten bu yana Geziciler, FETÖ'cüler, PKK'lılar, CHP'liler, SP'liler, Akşenerciler ile kol kola bir şekilde İstanbul Yeni Havalimanı'nın yapılmaması için her türlü kirli oyun ve saldırıyı gerçekleştirdiler. Son olarak havalimanındaki işçi görünümlü provokatörlerin PR'ını yaparak inşaatı sekteye uğratmak istediler. Tüm bu saldırılarında başarılı olamayan bu yapı, şimdi de Yeni Havalimanı'nın adı üzerinden tartışma yaratarak Türkiye'yi karıştırmayı hedefliyor. Yeni Havalimanı'nın adının Atatürk olması gerektiğini söyleyen bu yapı, vatandaşların ortak değerlerini kendi çıkarları uğruna kullanmaktan beis görmüyor.