FOX yalan haberde sınır tanımadı RTÜK yine sessiz kaldı!

Yine FOX yine yalan haber! İkitelli ayakkabıcılar sanayi sitesinde işçilerin öğle arasını fırsat bilen FOX haber ekibi algı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. FOX muhabiri işçilerin yokluğunu fırsat bilip sanki üretim durmuş, çalışanlar işten çıkarılmış gibi haber yaptı. A Haber aynı sitede üreticilerle konuşarak gerçeği ortaya çıkardı. Peki RTÜK yalanda sınır tanımayan FOX'a neden göz yumuyor?

Giriş Tarihi 23 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 23 Ekim 2018, 19:55
FOX yalan haberde sınır tanımadı RTÜK yine sessiz kaldı!

İÇİNDEKİLER


FOX haber sunucusu Fatih Portakal yine yalan haberleriyle gündemi meşgul ediyor. Son olarak İkitelli Ayakkabıcılar Sitesi'nde işçilerin öğle arasını fırsat bilen FOX Haber ekibi, üretim durmuş, çalışanlar işten çıkarılmış algısı yaparak yine bir yalan habere imza attı. A Haber, Türkiye ekonomisini hedef alan bu haber üzerine aynı sitede üreticilerle konuşarak gerçeği ortaya çıkardı.

ALGI OPERASYONUNA BİR CEVAP DA ŞANLIURFA'DAN
FOX'un Türkiye ekonomisini hedef alan algı operasyonlarına bir cevap da Şanlıurfa'dan geldi. Şanlıurfa Organize Sanayi sitesine 13 fabrikadan oluşan Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi kuruluyor. Kurulacak olan Sanayi Sitesi'nde yaklaşık 20 bin kişi istihdam edilecek. Sanayi Sitesi'nin 3 yıl içinden bitirilmesi hedefleniyor.

RTÜK FOX'A NEDEN GÖZ YUMUYOR?
Açıkca Türkiye ekonomisini hedef alan, çeşitli algı operasyonları ile vatandaşIarı yanlış yönlendiren FOX TV'ye RTÜK'ün sessiz kalması tepki çekti.Televizyon yayınlarının kanunlara göre yapılmasından sorumlu kurum olan RTÜK hakkında "FOX TV'nin skandal yayınlarına daha ne kadar müsamaha gösterecek? yorumları yapıldı.