Başkan Erdoğan: Yükseliş dönemine girdik

Başkan Erdoğan, Kızılcahamam’dan ekonomi mesajları verdi: Kendi ayakları üstünde yükselttiğimiz Türkiye’ye hiç kimse yeniden diz çöktüremeyecektir. Hastalığı da, tedavi yollarını da biliyoruz. 2 aylık aradan sonra yeniden bir toparlanma ve yükseliş dönemine girdiğimizi görüyorum

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2018 Güncelleme 07 Ekim 2018, 03:53
Başkan Erdoğan: Yükseliş dönemine girdik

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, dün Kızılcahamam'da düzenlenen AK Parti 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, özetle şöyle dedi: Türkiye, tarihinin en büyük ekonomik saldırılarından birine maruz kalmasına rağmen iki ayı bulmadan durumu büyük ölçüde kontrol altına aldık. Biz hastalığı da biliyoruz, tedavi yollarını da biliyoruz. Kısa zamanda bu işi toparladık ve yolumuza devam ediyoruz. İnşallah yaklaşık 2 aylık aradan sonra yeniden bir toparlanma ve yükseliş dönemine girdiğimizi görüyorum. Kendi ayakları üstünde yükselttiğimiz Türkiye'ye hiç kimse yeniden diz çöktüremeyecektir. Bu can bu tende oldukça hiç kimse Türkiye'yi uluslararası kuruluşların boyunduruğu altına sokamaz. Ana muhalefetin başındaki zat, 'Kriz' diyor. Türkiye'de bir defa kriz yok. Önce bir ekonomiyi öğren. Türkiye'de ekonomiyle alakalı bir manipülasyon, manipülatif bir hareket var. Bununla bir fatura kesmeye çalışıyorlar. Sen de bu faturanın aktörleri arasında yerini alıyorsun. Bu zat ekonomi yönetimimize hizmet vermek üzere ücreti mukabili tutulmuş bir danışman firması üzerinden sorduğu sorularla bizi güya köşeye sıkıştırmaya çalışıyor. Geçen bütün bakan arkadaşlarıma söyledim, 'Bunlardan fikri danışmanlık hizmeti de almayacaksınız' dedim. Hiç gerek yok. Biz bize yeteriz. Uluslararası yatırımcıların ülkemize olan ilgileri kendi anamuhalefetimiz başta olmak üzere aleyhimizdeki çevrilen tüm fırıldaklara rağmen devam ediyor. Çok önemli görüşmeler, temaslar var. Yakında inşallah bunların müjdelerini milletimizle paylaşacağız.



ÇOCUKLARLA SIFIR ATIK PROJESİ
Emine Erdoğan'ın himayesinde sürdürülen "Sıfır Atık Projesi" kapsamında, AK Parti 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın düzenlendiği otelde çocuklara yönelik atölye çalışması yapıldı. Emine Erdoğan, torunlarının da katıldığı Sıfır Atık Sanat Atölyesi'ni ziyaret ederek çocuklarla vakit geçirdi.


HASAN AY