FETÖ-HDPKK ve sol örgütler kol kola!

Türkiye düşmanlığı söz konusu olduğunda hemen bir araya gelen FETÖ-HDPKK ve Sol örgütlerin maskesi düştü. İşte delilleriyle FETÖ-HDPKK ve Sol örgütler arasındaki iş birliği...

Giriş Tarihi 15 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 16 Eylül 2018, 03:34
FETÖ-HDPKK ve sol örgütler kol kola!

İÇİNDEKİLER

Vatan hainliğinde FETÖ ve PKK gibi terör örgüterini aratmayan Sol örgütlerin HDPKK ve FETÖ ile olan iş birliği çok eski yıllara dayanıyor. FETÖ'nün tetikçilerinden Ahmet Doğan'ın FETÖ'nün yayın organı Samanyolu TV'de yaptığı yayınlar ve ABD'ye firar ettikten sonra bu tarz yayınlara devam etmesi söz konusu iş birliğini gözler önüne seren nitelikte.

ARINÇ'A SUİKAST KOMPLOSUNDA YER ALDI
Ahmet Doğan, FETÖ'ye ait Samanyolu TV'nin kumpasçı muhabiri. Firari olarak aranıyor. Şuan Amerika'da FETÖ'nün ininde. Hala FETÖ terör örgütüne gönülden bağlı. Kozmik Odaya girmek için düzenledikleri Arınç'a suikast komplosunda işte böyle yer aldı.

İŞTE AHMET DOĞAN'IN YAPTIĞI ALGI OYUNLARINDAN BAZILARI
FETÖ'nün tetikçi muhabiri Ahmet Doğan, Şuan firari şekilde Amerika'da FETÖ elebaşı Gülenin ininde. Danıştay saldırısını Ergenekon'a bağlamak için bu şekilde algı oyunlarında yer almıştı.

FETÖ'CÜ OLMAKTAN GURUR DUYUYOR!
Eski Samanyolu TV muhabiri Ahmet Doğan, FETÖ terör örgütüne bağlı bir terörist olduğu gerekçesi ile mahkeme kararı ile aranıyor. Ama Ahmet Doğan bundan gocunmuyor ve FETÖ terör örgütüne hala gönülden bağlı.




İŞTE FETÖ-SOL İŞ BİRLİĞİNİN KANITI
FETÖ'nün kumpasçı muhabiri Ahmet Doğan Amerika'ya kaçtı. Bu arada boş durmuyor. FETÖ'nün yeni açtığı Bold Medya'da görev yapıyor. Türkiye'deki muhalif kimlikler mahkeme kararı İle aranan FETÖ'cü Ahmet Doğan ile programa katılmak için yarışa giriyor...



GARO PAYLAN FETÖ'NÜN MEDYASINA SAHİP ÇIKTI!
FETÖ uzun süredir PKK'lılar Solcular komünistler muhalifler ile ortak hareket ediyor. HDP milletvekili Garo Paylan FETÖ'nün medyası Bold Medya'ya sahip çıkıp mahkeme kararı ile aranan FETÖ'cü Ahmet Doğan ile programa katılıyor.

ESKİ DİSK BAŞKANI DA PROGRAMLARA KATILIYOR
FETÖ firarisi Ahmet Doğan ile FETÖ medyasına sahip çıkan Eski DİSK Başkanı Süleyman Çelebi de programlara katılıyor.

ANAP ESKİ BAŞKANI NESRİN NAS FETÖ'NÜN PAÇAVRASININ SÖZCÜLÜĞÜNÜ YAPIYOR
Sosyal medyadan ahkam kesen ANAP eski Başkanı FETÖ'nün yeni açtığı medyaya çıkıp terör örgütünün sözcülüğünü yapıyor. Programa katıldığı STV eski muhabiri Ahmet Doğan İstanbul Cumhuriyet Savcılığının yaptığı soruştırmada aranıyor!



HDPKK DA İŞİN İÇİNDE!
FETÖ'nün açtığı medya organına çıkıp ihanette ittifak yapanlardan biri de Türkiye İşçi Partisi kurucu üyesi HDP Milletvekili Erkan Baş... Tüm devlet düşmanları tek çatıda birleşti!

PROVOKATÖR HÜDA KAYA'DAN DA FETÖ'YE DESTEK
FETÖ'nün açtığı medya organına çıkıp ihanette ittifak yapan her dönemin aranan provokatör ajanı Hüda Kaya da FETÖ'nün kanalına destek verdi. HDP ve FETÖ ittifakı tam gaz devam ediyor.


FETÖ'NÜN İTİNDEN KÜSTAH PAYLAŞIM
HDP'lilerin komünistlerin muhaliflerin yayınına koştuğu FETÖ'cü Bold Medya'nın sunucusu eski STV muhabiri Ahmet Doğan, Fetullah Gülen teröristine hala gönülden bağlı. Ahmet Doğan firari şekilde Amerika'da. Mahkeme kararı ile aranıyor!



BYLOCK'TAN ARANIYOR
HDP'lilerin , Sol'cuların Komünistlerin programına çıktığı eski STV muhabiri Ahmet Doğan, FETÖ'nün medya yapılanması davasında aranıyor. Ama yurdum muhalifi FETÖ medyasına çıkarak örgütün sözcülüğünü yapıyor!



TAKİYYE YAPMAK İÇİN TOP SAKAL BIRAKTI
FETÖ'nün medya yapılanması davasında aranan Ahmet Doğan'ın tipik FETÖ taktiği olan takiyye yaparak topsakal bıraktığı görülüyor.



FETÖ MEDYA TETİKÇİLERİNİ SAHAYA SÜRÜYOR!
FETÖ hala yıkılmadığını göstermek için medya tetikçilerini sahaya sürüyor.. Sözde FETÖ karşıtı yurdum muhalefeti de FETÖ medyasına destek veriyor...




Takvim.com.tr