Son dakika haberi: İstanbul Bostancı'da helikopter düştü! İşte düşen helikopterden ilk görüntüler

İstanbul'da Maltepe ile Bostancı ilçesinin sınır olduğu noktada denize helikopter düştü. Kazada Pilot İsmet Özgür ve işadamı Halil Ünver'in yaralandığı belirtildi. Otokar'ın Başkanvekili ve Ünver Havacılık'ın Yönetim Kurulu Başkanı olan Halil Ünver hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşama veda etti.

Giriş Tarihi 06 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 06 Eylül 2018, 20:04
Son dakika haberi: İstanbul Bostancı’da helikopter düştü! İşte düşen helikopterden ilk görüntüler

İÇİNDEKİLER

Helikopter kazasında yaralanan Halil Ünver hastanede hayatını kaybetti. İstanbul Bostancı açıklarında düşen helikopterdekilerden iş adamı Halil İbrahim Ünver hayatını kaybetti.

İçerenköy'de bulunan FSM Hastanesi'ne götürülen Ünver Havacılık Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ünver yaşamını yitirdi. Ünver ayrıca Otokar'ın Başkanvekili pozisyonunda bulunuyordu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Bostancı sahilindeki helikopter kazasına ilişkin soruşturma başlattı

ÜNVER DENİZDEN BÖYLE ÇIKARILMIŞTI
Kazada yaşamını yitiren Halil İbrahim Ünver, olay yerinde yaralı olarak kurtarılırken görüntülenmişti. Ünver, daha sonra ambulansla hastaneye gönderilmişti.

OTOKAR'DAN HELİKOPTER KAZASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPILMIŞTI

Otokar, Ünver Havacılık'a ait helikopterin düşmesi ile ilgili açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, "Bugün yaşanan helikopter kazasında şirketimizin Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Halil İ. Ünver ve pilot Sayın İsmet Öztürk'ün yaralandığı bilgisini üzülerek öğrendik. Tedavileri devam etmekte olup, konuya ilişkin gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır. Sayın Ünver ve Sayın Öztürk'e acil şifalar dileriz." denildi.

İşte saniye saniye helikopterin düşme anı


İLK MÜDAHALE BALIKÇILARDAN
Kaza sonrasında ilk müdahaleyi olay yerine giden balıkçıların yaptığı öğrenildi.



İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ
İstanbul Valiliği : İlimiz Maltepe ilçesi Bostancı sahilinde özel bir helikopter kazası meydana gelmiş olup iki kişi hafif yaralı olarak kurtarılmıştır. Teknik ekipler olay yerinde gerekli araştırma çalışmalarına başlamışlardır.

İstanbul Valisi Vasip Şahin: İsmet Öztürk ve yanında Halil Ünver yaralı olarak kurtarıldı.


HELİKOPTERİN PİLOTUNDAN AÇIKLAMA
İstanbul'un Bostancı ilçesinde denize helikopter düştü. Kazada yaralanan helikopter pilotu, hastaneye giderken yaptığı açıklamada, "Helikopteri düşürmemek için denize indirmek epey çaba sarf ettim ama başaramadım." dedi.