MHP lideri Bahçeli: İdlib dinamite dönüşmüştür

MHP lideri Devlet Bahçeli MYK toplantısının ardından yazılı bir açıklama yaptı. Bahçeli açıklamasında, "Karşı karşıya olduğumuz tablo alarm ve kaygı vericidir. Ekonominin normale dönmesi, denge ve istikrara kavuşması, siyasi temkin ve tedbir, milli dayanışma ve uyanışla muhakkak sağlanacaktır. Türkiye'nin yıkımına hizmet eden kim olursa olsun mağlup olması kaçınılmazdır." dedi. İdlib'de yaşananlara dikkat çeken Bahçeli, "İdlib; fokur fokur kaynayan kazana, fitili ateşlenmek üzere olan dinamite dönüşmüştür. İdlib'e yönelik operasyonların Türkiye'nin milli bekasını tehlikeli bir biçimde yıpratacağı açıktır" ifadelerini kullandı

Giriş Tarihi 06 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 06 Eylül 2018, 16:23
MHP lideri Bahçeli: İdlib dinamite dönüşmüştür

İÇİNDEKİLER

MHP'de kritik MYK sona erdi. MYK'nın ardından görev dağılımları yapıldı. Genel Başkan Devlet Bahçeli toplantının ardından yazılı bir açıklamada bulundu. Bahçeli, İdlib'de yaşanan sürece değindi, "İdlib; fokur fokur kaynayan kazana, fitili ateşlenmek üzere olan dinamite dönüşmüştür. İdlib'e yönelik operasyonların Türkiye'nin milli bekasını tehlikeli bir biçimde yıpratacağı açıktır" dedi.

Açıklamaların satır başları şöyle;

"Türkiye'nin kaybettiği ortamda haksız kazanç peşine düşenler, kar hevesine kapılanlar damgalı işbirlikçilerdir, yeri yurdu olmayan vatansızlardır. Ekonominin normale dönmesi, denge ve istikrara kavuşması, siyasi temkin ve tedbir, milli dayanışma ve uyanışla muhakkak sağlanacaktır. Hiç kimse kriz çığırtkanlığı, kaos şakşakçılığı yapmamalıdır. İdlib; fokur fokur kaynayan kazana, fitili ateşlenmek üzere olan dinamite dönüşmüştür. İdlib'e yönelik operasyonların Türkiye'nin milli bekasını tehlikeli bir biçimde yıpratacağı açıktır" dedi.