Almanya'da Erdoğan heykeliyle provokasyon!

FETÖ, PKK gibi terör örgütlerinin sığınağı olan Almanya'dan skandal hareket. Terör destekçisi ülkede Erdoğan heykeliyle provokasyona imza atıldı.Başkan Erdoğan'ın Almanya ziyareti öncesinde gerçekleşen skandal provokasyon başarıya ulaştı ve heykel üzerine "Türk Hitler" gibi farklı hakaretler ve küfürler yazıldı.

Giriş Tarihi 29 Ağustos 2018, 00:00 Güncelleme 29 Ağustos 2018, 14:11
Almanya’da Erdoğan heykeliyle provokasyon!

İÇİNDEKİLER


Almanya'daki Wiesbaden Belediyesi bünyesinde gerçekleştirilen "Wiesbaden Bienali" sanat festivali kapsamında Almanya'nın Birliği Meydanı'na 4 metre yüksekliğinde Başkan Erdoğan'ın heykeli dikilerek kasıtlı bir provokasyona imza atıldı.


Başkan Erdoğan'ın Almanya ziyareti öncesinde gerçekleşen skandal provokasyon başarıya ulaştı ve heykel üzerine "Türk Hitler" gibi farklı hakaretler ve küfürler yazıldı.

Erdoğan'ın heykelinin dikileceğinden haberdar olmadığını söyleyen belediye, başından itibaren teması "Bad News" olan bu sanat festivalinin kışkırtmak amacında olduğunu ve tartışmalı eylemler planladığını bilindiğini açıkladı.

Bu eylemin sanat özgürlüğü kapsamına girip girmediği tartışması devam ederken kamu güvenliğine karşı somut bir tehdit oluşturması durumunda müdahale edileceği ifade edildi.