30 yıldır Rusya’nın elinde

Trump hakkında çıkan yeni kitap güçlü bir iddiayı ortaya attı: Trump 31 yıl önce Rusya’ya gidince tuzağa düştü. O gün bugündür kullanılıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ağustos 2018 Güncelleme 11 Ağustos 2018, 03:57
30 yıldır Rusya’nın elinde

İÇİNDEKİLER



Donald ​
Trump'ın başı kitaplarla yine derde girecek. Daha önce özel hayatı hakkında birçok spekülasyona sebep olan kitaplardan ağzı yanan Trump'a ilk kötü sürpriz ünlü gazeteci Bob Woodward'dan geldi.

Watergate skandalını ortaya çıkararak 1974 yılında ABD Başkanı Richard Nixon'ın istifasına yol açan muhabirlerden olan 75 yaşındaki gazeteci, bu kez ABD Başkanı Donald Trump'ın Beyaz Saray'ını konu alan "Korku: Trump, Beyaz Saray'da" kitabıyla gündeme damga vurdu. Bu kitap haberinden kısa bir süre sonra ise yeni bir kitap haberi daha geldi. Craig Unger tarafından kaleme alınan yeni kitabın "Trump'ın 31 yıl önce Rusya'ya yaptığı ziyaret sırasında Rus istihbaratının tuzağına düştü. O gün bugündür Rusya tarafından kullanılıyor" tezini işlediği belirtildi.



Donald Trump 31 yıl önce kızı Ivanka'nın annesi Ivana ile beraber Rusya'ya gitmişti.



VATANDAŞ OLDULAR

Melania Trump'ın ebeveynleri Viktor ve Amalija Knavs, New York'ta yapılan vatandaşlık töreninde yemin ederek, Amerikan vatandaşlığına geçti.



Trump'tan 2 yaş büyük 74 yaşındaki baba Viktor'un, Amerika'ya gelmeden önce Slovenya'da oto galerisinde, anne Amalij'nin de tekstil fabrikasında çalıştığı belirtildi.