İşte Adnan Oktar'ın örgüt üyelerine ettirdiği yemin

Sabah saatlerinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen Adnan Oktar ve örgütüne ilişkin gizli gerçekler tek tek gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Mehdi olduğuna inanan ve örgüt üyelerine de bunu tebliğ eden Oktar üyelere bu konuda yemin ettirdiği ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 19 Temmuz 2018, 00:00 Güncelleme 19 Temmuz 2018, 08:07
İşte Adnan Oktar’ın örgüt üyelerine ettirdiği yemin

İÇİNDEKİLER

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "Adnan Oktar" grubuna yönelik başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Adnan Oktar'ın da arasında bulunduğu 116 şüpheli tutuklandı.

İşte Adnan Oktar’ın örgüt üyelerine ettirdiği yemin

ADNAN OKTAR YAŞI KÜÇÜK İKİ KİŞİYE CİNSEL SALDIRIDA BULUNDU, 20 KİŞİYİ HÜRRİYETİNDEN YOKSUN KILDI
"Adnan Oktar" grubuna yönelik operasyonda gözaltına alınan ve tutuklamaya sevk edilen Adnan Oktar'ın da arasında bulunduğu 60 şüpheli hakkındaki suçlamalara ilişkin hazırlanan tutuklamaya sevk yazısında; Adnan Oktar'ın örgüt üyelerine yemin ettirdiği, Oktar'ın yaşı küçük mağdurlar H.U. ve E.A.'ya yönelik cinsel saldırı eylemleri başta olmak üzere 20 kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, cinsel saldırı ve çocuğun cinsel istismarı eylemlerine de bizzat iştirak ettiğine dikkat çekildi.

İşte Adnan Oktar’ın örgüt üyelerine ettirdiği yemin

ADNAN OKTAR'IN ÖRGÜT ÜYELERİNE ETTİRDİĞİ O YEMİN
Başsavcılık tarafından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne gönderilen 16 sayfalık yazıda; şöyle denildi:
"Örgütün bir numarası ve mutlak lideri konumundaki Adnan Oktar'ın 'Mehdi' olduğuna örgüt üyelerini inandırdığı, örgüt içerisinde hazırlanmış olduğu 'Eğer bu davadan ayrılırsam Allah'ın, meleklerin ve tüm lanet edicilerin laneti üzerime olsun' şeklinde yemin metniyle dini duygular üzerinden örgütten ayrılmayı engelleme gayreti içerisinde olduğu, yemin metnini ve 'mehdiye' biat kavramını örgüt üyeleri üzerinde mutlak bir hakimiyet sağlamak için kullandığı anlaşılmıştır."

İşte Adnan Oktar’ın örgüt üyelerine ettirdiği yemin

"TÜM KADINLAR ADNAN OKTAR'IN EŞİ KONUMUNDA"
"Adnan Oktar'ın mutlak lider olduğu örgüt içerisinde bulunan imam bacılar, bacılar ve kız kardeşler grubundaki tüm kadınlar Adnan Oktar'ın eşi konumundadırlar. Şüpheli Adnan Oktar örgüt içerisinde yapılan sahte evliliklerden örgüt içerisindeki hiyerarşiye ve turnike sistemiyle örgüte kazandırılacak kişilere kadar her konuda kendisi karar vermektedir. Örgüt içerisinde üst seviyelerde bulunan üyelerin ve yöneticilerin dahi Adnan Oktar'ın karşısında esas duruş olarak tabir edilen mutlak itaatkar bir şekilde tavır gösterdikleri örgüt içerisinden ayrılarak ifade veren şahısların beyanlarından anlaşılmaktadır."

İşte Adnan Oktar’ın örgüt üyelerine ettirdiği yemin

"ADNAN OKTAR SİLAHLI SUÇ ÖRGÜTÜNÜN KURUCUSU VE LİDERİ…"
"Görüntü tespitleri, mağdur ve müşteki beyanları, adli muayene raporları, görüntü ve açık kaynak tespitleri, tape kayıtları ile tüm dosya kapsamı bir arada değerlendirildiğinde şüpheli Adnan Oktar'ın silahlı suç örgütünün kurucusu ve lideri konumunda olduğu, örgütün faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen tüm cinsel saldırı, çocuğun cinsel istismarı, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, şantaj ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçlarından TCK'nın 220. maddesinin 1. ve 5. fıkraları uyarınca sorumlu olduğu…"

İşte Adnan Oktar’ın örgüt üyelerine ettirdiği yemin

YAŞI KÜÇÜK İKİ KİŞİYE CİNSEL SALDIRIDA BULUNDU
"Adnan Oktar, yaşı küçük mağdurlar H.U. ve E.A.'ya yönelik cinsel saldırı eylemleri başta olmak üzere 20 kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, cinsel saldırı ve çocuğun cinsel istismarı eylemlerine de bizzat iştirak etmiştir."

Kenan Kıran/Sabah

İşte Adnan Oktar’ın örgüt üyelerine ettirdiği yemin
İşte Adnan Oktar’ın örgüt üyelerine ettirdiği yemin