Eren Erdem FETÖ'nün MİT kumpasını böyle tetikledi!

FETÖ'nün MİT TIR'ları iftirasıyla Türkiye Cumhuriyeti'ne kurulan kumpasın tetikçilerinden biri olan Eren Erdem, hain kumpası attığı tweet ve yabancı kanallara yaptığı açıklamalarla işte böyle tetikledi...

Giriş Tarihi 03 Temmuz 2018, 00:00 Güncelleme 03 Temmuz 2018, 22:41
Eren Erdem FETÖ’nün MİT kumpasını böyle tetikledi!

İÇİNDEKİLER



MİT TIR'ları davası, gizli belge yayınlama, Türkiye'nin sarin gazı kullandığı iddiası, Türkiye DAEŞ'e yardım ediyor iftirası, FETÖ bağlantıları, İran ajanlığı ve dolandırıcılık gibi birçok skandal ve vatana ihanet dolu suçlamalarla yargılanan Eren Erdem; FETÖ'nün kumpas tetikçiliğine soyunarak Türkiye Cumhuriyeti'ni MİT TIR'ları iftirasıyla uluslararası arenada karalamıştı.



Pensilvanya'dan aldığı talimatları harfiyen yerine getiren Erdem, "elimde belgeler var" diyerek gerek FETÖ kanallarında gerekse Türkiye'yi bu kumpasla zor durumda bırakmak isteyen ABD, Avrupa ve özellikle Almanya kanallarında boy göstererek MİT TIR'ları yalanını kendisinden istendiği gibi yayarak rolünü oynamıştı.



PKK'nın Almanya'da yayın yapan kanalı Artı Tv'ye canlı bağlanan, FETÖ'ye hizmetten yargılanan Eren Erdem itirafçı olarak: "Belgeleri bana Bülent Tezcan verdi." demişti.



"ZAMAN GAZETESİNE KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN TALİMATIYLA GİTTİK"
FETÖ tetikçisi Eren Erdem, FETÖ'nün yayın organı olduğu dönemde Zaman gazetesine yapılan ziyaretler hakkında talimatı Kılıçdaroğlu'ndan aldığını itiraf etmişti:

"Birincisi şunu söyleyeyim: Ben CHP Medya Komisyonu üyesiyim. Herhangi bir gazeteye gittiğim zaman kendi kafama göre gitmem. Benim gideceğim her gazete de mutlaka bir talimat vardır, partimin iradesi vardır. Zaman gazetesine de sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun o gün Enis bey cezaevinde değildi, Medya Komisyonu başkanıydı. Ona (Enis Berberoğlu'na) vermiş olduğu talimatla biz oraya (Zaman gazetesi) gittik"



Erdem'in bu skandal paylaşım ve açıklamalarına vatandaşlar sosyal medyadan " FETÖ tetikçiliği yaparak MİT TIR'ları kumpasıyla Türkiye Cumhuriyeti'ne yaptığın ihanetin bedelini ödeyeceksin" yorumları yaptılar...

​GÖZALTINA ALINDIKTAN SONRA İSTANBUL'A GETİRİLEN CHP'Lİ EREN ERDEM TUTUKLANMIŞTI
Ankara'da evinde gözaltına alındıktan sonra İstanbul'a getirilen CHP eski Milletvekili Eren Erdem, tutuklandı.

23 Mayıs ve 30 Mayıs tarihlerinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na ifade vermeye gitmeyen ve 30 Mayıs'ta gelen çağrı kağıdında çağrının cevapsız kalması durumunda hakkında zorla getirme kararı verileceği ifade edilen FETÖ sanığı CHP İstanbul eski Milletvekili Eren Erdem dün gece saatlerinde gözaltına alındı. Gözaltına alınan Eren Erdem'in İstanbul'a getirildi. İstanbul'a getirilen CHP'li Eren Erdem, tutklandı.