İyi Partililer birbirlerine girdi!

24 Haziran seçimlerinde planları tutmayan yıkım ittifakı çöktü. İttifakın partileri kendi içlerinde birbirlerine girmeye başladı. CHP'den sonra İyi Parti'de de çatırdamalar başladı. İP'in Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu parti yönetimine verdi veriştirdi.

Giriş Tarihi 26 Haziran 2018, 00:00 Güncelleme 26 Haziran 2018, 16:08
İyi Partililer birbirlerine girdi!

İÇİNDEKİLER

Cumhur oyunları bozdu, seçimini istikrardan yana kullandı. Erdoğan'ın bir seçimden daha zaferle çıkması yıkım ittifakını çökertti. Kendi arasında kavgaya tutuşan muhalefet partilerine İyi Parti'de eklendi

BU MU BAŞARI?
İyi Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener' bugünkü yaptığı konuşması krize neden oldu. Akşener'in yüzde 7 oyu başarı kabul etmesi parti içinde bölünmelere sebep oldu. İyi Parti Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Akşener'e sert tepki gösterdi.



Halaçoğlu yaptığı paylaşımda,

"Tek adam rejimini engellemek, parlamenter sisteme geri dönmek için mücadele ettik.Sonuçta başaramadık.Şimdi İYİ PARTİ yönetimi çıkmış başarılı olduk diyor.Yani biz mv. liği için mi yola çıkmıştık?Nasıl başarılı oldunuz?Cumhurbaşkanı olacağım diye çıkıp %7 oy aldınız.Bu başarı mı?" ifadelerine yer verdi.

Takvim.com.tr