CHP ve FOX'tan seçim sonuçlarına gölge düşürme operasyonu

Seçim yasağının kalkmasının ve ajansların sonuçları duyurmasının ardından CHP ve Amerikan beslemesi FOX TV her seçim adet gelenek ahline getirdikleri operasyonlarına başladılar. Resmi seçim sonuçlarını inkar eden FOX ve CHP, canlı yayında manipülasyon yaparak sonuçlara gölge düşürme ve militanlarını sokağa dökme peşinde...

Giriş Tarihi 24 Haziran 2018, 00:00 Güncelleme 24 Haziran 2018, 20:07
CHP ve FOX’tan seçim sonuçlarına gölge düşürme operasyonu

İÇİNDEKİLER

Seçim yasağının kalkması ve ajansların seçim sonuçlarını duyurmaya başlamasıyla birlikte CHP ve FOX'un geleneksel operasyonları da başladı.

Her seçim uğradıkları hezimet ile başarısızlıklarını gizlemek için "hileli seçim" bahanesine başvuran grup bu seçim de boş geçmedi.


SONUÇLARI BÖYLE ÇARPITTILAR
Türkiye düşmanlığında sınır tanımayan FOX TV yeni bir skandala imza attı! HDP'nin oy oranı ekranda 6.51 yazmasına rağmen İsmail Küçükkaya göz göre göre HDP'nin oyunu yüzde 10.37 olduğunu söyledi.



"SONUÇLAR YALAN" PROVOKASYONU
FOX TV bir yandan kendine verilen operasyon görevini layıkıyla yerine getirirken diğer taraftan da CHP'li Bülent Tezcan her seçimde olduğu gibi bu seçimde de anlık sonuçlara itiraz ederek seçimlere gölge düşürme peşine düştü.

Muharrem İnce, Twitter'dan paylaştığı mesajda "Anadolu Ajansı manipülasyon yapıyor, Erdoğan'ın yüksek oy aldığı yerlerin sonuçlarını öncelikli veriyor. Sandık görevlilerimize sesleniyorum moralinizi bozup asla sandıkları terk etmeyin." dedi.

Parti Sözcüsü Bülent Tezcan da kameraların karşısına geçerek :

"Bu çok açık bir maniplasyondur. Bu seçimi kazanıyoruz. Hangi oyunu yaparlarsa yapsınlar hile yapanın ipliğini pazara çıkaracağız. AA'nın bu numarasının amacı sizi bezdirip evlerinize gitmeniz." dedi.

Milletten yediği tokadı hazmedemeyen Tezcan, bu sefer de "Hiçbir zaman Erdoğan'ın oy oranı yüzde 48'in üzerine çıkmadı. Anadolu Ajansı'nın bilgileriyle hiç kimse gönlünü ve kafasını kirletmesin." açıklaması yaparak hem milleti galeyana getirip karışıklık çıkarma, hem de milletin sandıktaki iradesine gölge düşürme peşine düştü.

Operasyonel haberleriyle bilinen Sözcü Gazetesi de "Seçim sonuçları… AA ile Millet Ajansı'nın verileri birbirini tutmuyor" şeklindeki haberiyle skandal operasyondaki rolünü oynamış oldu.

Her seçim "hileli seçim" bahanesine sarılan CHP'nin yetkilileri daha önce "seçimlerde hile yapmak mümkün değil, bu sistemde 1 oy bile çalamazsınız" açıklaması yapmalarına rağmen seçim sonuçlarını görünce yine başarısızlıklarını "hile" algısı yaratarak örtme peşine düştü...