CHP Genel Başkan Yardımcısı'ndan 'nükleeri durduracağız' açıklaması

24 Haziran seçimleri yaklaşırken yıkım ittifakının iptal, satma, durdurma vaatlerine her gün bir yenisi ekleniyor. Son olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca da iktidara geldiklerinde Akkuyu ve Sinop nükleer santrali projelerini iptal edeceklerini açıkladı

Giriş Tarihi 04 Haziran 2018, 00:00 Güncelleme 04 Haziran 2018, 21:47
CHP Genel Başkan Yardımcısı’ndan ’nükleeri durduracağız’ açıklaması

İÇİNDEKİLER

24 Haziran 2018 milletvekili ve cumhurbaşkanı seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti projelere dönelik vaatlerde bulunurken, muhalefet kanadı ise "yıkmak, durdurmak, satmak" odaklı kampanya yürütüyor.

CHP, NÜKLEERİ DURDURACAĞINI AÇIKLADI
Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye'nin enerji bağımsızlığı için önemli virajlardan biri olan nükleer santral projelerini durduracağını açıkladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca konuyla ilgili, "Akkuyu ve Sinop nükleer enerji santrallerini, uluslar arası yükümlülükler dahilinde iptal edeceğiz."açıklaması yaptı.

TEK VAATLERİ DURDURMAK


Muharrem İnce Türkiye'nin dev projelerini tek tek durduracağını açıkladı. Yerli otomobil için zaman kaybı diyen ince bu projeyi de devam ettirmeyeceğini söyledi. Aynı yıkım ittifakının diğer üyeleri de "TRT'yi satacağım, AK Parti'nin tüm projelerini durduracağım" açıklamaları yapmışlardı.