Ruhat Mengi İP'ten istifa etti

İyi Parti'de istifalar ardı ardına geliyor. Partinin gençlik kolları başkanı Osman Ertürk Özel ve bazı illerdeki yöneticileri ile adaylar arasında son dönemde yaşanan istifalara bir yenisi daha elendi. İp'in Kurucu Üyesi ve Genel İdare Kurulu üyesi Ruhat Mengi de istifa ettiğini duyurdu.

Giriş Tarihi 28 Mayıs 2018, 00:00 Güncelleme 28 Mayıs 2018, 16:02
Ruhat Mengi İP’ten istifa etti

İÇİNDEKİLER

Bazı çevrelerin gazlamasıyla, bir meydanlara inen İyi Parti'nin balonu çabuk sönüyor, partiyi tek eden edene. Partide bir istifa haberi de Ruhat Mengi'den geldi. Mengi, İyi Parti Kurucu Üyeliği ve Genel İdare Kurulu üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

Mengi Twitter'dan yaptığı açıklamada, "İyi Parti kurucu üyeliğinden ve Genel İdare Kurulu üyeliğinden istifa ediyorum. Bunu daha uzun süre gizlemem, bugüne kadar hic yalan söylemediğim sevenlerime, halkima karşi sadakatsizlik olacaktı." dedi.

Mengi istifa kararını milletvekili listeleri açıklanmadan önce aldığını duyurdu.


Mengi'nin sosyal medya hesabından CHP'nin adayı İnce hakkında yaptığı yorumlar ise dikkat çekti. Görenlerin aklına "Acaba İnce'yi mi destekleyecek?" sorusu geldi.

ÜSKÜDAR'DAKİ KONUŞMASINI KİMSE DİNLEMEDİ
Geçtiğimiz günlerde Üsküdar'da Akşener ve İYİ Parti için konuşma yapan İyi Parti'nin kurucu üyelerinden Ruhat Mengi de, Akşener gibi ilgi toplayamadı.

AKŞENER DE KALABALIK TOPLAYAMIYOR
Meral Akşener, gerek mitinglerinde, gerekse seçim otobüsünün üzerinde yaptığı konuşmalarda ilgi çekmiyor, kalabalık oluşturamıyor. Özellikle son günlerde sık sık miting yapmaya çalışan Akşener'in bu durumu, İYİ Parti üyelerinin moralini bozan konulardan biri haline geldi.