AK Parti'nin ilk mitingi 26 Mayıs'ta Erzurum'da gerçekleşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir yandan İsrail terörüne karşı uluslararası temaslarını sürdürürken diğer yandan da seçim çalışmalarına devam ediyor. Listelerin son günü 27 saat aralıksız çalışan Erdoğan, kısa süreli bir dinlenmeyle programına devam etti.

Giriş Tarihi 23 Mayıs 2018, 00:00 Güncelleme 23 Mayıs 2018, 11:23
AK Parti’nin ilk mitingi 26 Mayıs’ta Erzurum’da gerçekleşecek

İÇİNDEKİLER


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın partisinin milletvekilleri adayları ile seçim beyannamesi tanıtım toplantısına katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının ardından ilk mitingini 26 Mayıs Cumartesi günü Erzurum'da gerçekleştirecek.

Mitinglere 27 Mayıs Pazar günü Aydın ve Balıkesir'de devam etmeyi planlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim kampanyası boyunca toplam 30 ilde vatandaşlarla bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye'yi 2023 hedeflerine taşıyacak AK Parti'nin milletvekili listelerini hazırlarken, son gün mesaisi kesintisiz 27 saati buldu. Erdoğan, aday listelerini hazırlarken bir yandan da İsrail ve ABD'nin Kudüs katliamlarına karşı uluslararası toplumu hareketlendirecek adımları attı. İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Olağanüstü İslam Zirvesi Konferansı, Erdoğan'ın çağrısıyla Cuma günü toplandı. Erdoğan, bir yandan Yenikapı'da Kudüs'e destek mitingini yaparken, diğer yandan da İstanbul Zirvesi'ni gerçekleştirdi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMA
Cumartesi günü 19 Mayıs kutlamaları çerçevesinde gençlerle iftarda bir araya gelen Erdoğan'ın, buradan da gençlerden müsaade isteyerek erken ayrıldığı belirtildi. Gençlere, "Malum, bir liste hazırlığımız var. Ben erken ayrılacağım" diyen Erdoğan'ın, gençlerin hediyelerinin Milli Eğitim Bakanı tarafından verileceğini belirterek salondan ayrıldığı kaydedildi.

Cumhurbaşkanı, Cumartesi gecesi başladığı liste mesaisini ise bundan sonraki güne sarkacak şekilde devam ettirdi. Sahur saatine kadar Genel Merkez'de çalışan Cumhurbaşkanı'nın, sabah saat 4'te çalışmayı tamamladığı kaydedildi. Erdoğan, 5 saatlik bir dinlenmenin ardından Pazar gününe kaldığı yerden yine Genel Merkez'de çalışmaya devam ettiği bildirildi.

Erdoğan'ın programında, Bosna Hersek'te Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Genel Kurulu toplantısı yer alıyordu. Erdoğan, seyahate gidip, dönüşünde Genel Merkez'e gelerek, kesintisiz liste mesaisine devam ettiği bildirildi. Erdoğan, Pazar sabahı 9'da başladığı mesaisine, Pazartesi öğle saat 12.00'da listeleri tamamlayarak son verdiği öğrenildi. Bu arada orucunu da aksatmayan Erdoğan'ın son gün mesaisi kesintisiz 27 saati buldu.

Erdoğan'ın, eve gitmeyip, Genel Merkez'de birkaç saatlik uykuyla güne devam ettiği belirtildi.