Meteoroloji'den tüm yurda sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji'den yeni hava durumu uyarısı geldi. Geçen hafta sıcak havaların etkisi altında kalan tüm yurdumuzda bu hafta itibariyle serin ve yağışlı havalar etkili olacak. Yapılan son dakika hava durumuna göre İstanbul'da bugün yağış bekleniyor. Kırklareli'nde sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağışın ilerleyen saatlerde İstanbul'da etkisini arttırması bekleniyor. Hafta sonu için plan yapan vatandaşların Meteoroloji'nin hava durumu uyarılarını dikkate alarak plan yapmalarında fayda var. İşte hafta sonu için hava durumu raporları ve detaylar...

Giriş Tarihi 20 Mayıs 2018, 00:00 Güncelleme 20 Mayıs 2018, 09:55
Meteoroloji’den tüm yurda sağanak yağış uyarısı

İÇİNDEKİLER

Tam yaz geldi derken yurdun büyük kesimi tekrar yağışlı havanın etkisine giriyor. Geçtiğimiz hafta tüm yurtta etkisini gösteren sıcak havalar İstanbul'da da etkisini göstermişti. Bu hafta ise İstanbul başta olmak üzere bir çok ilimizde yağışlar etkili olacak. Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması geldi.

5 günlük hava tahminine göre özellikle pazar günü yurdun büyük bölümü yağışlı hava etkisi altında olacak. Meteoroloji resmi sitesinde yayınlanan uyarıya göre Kırklareli'nde sağanak yağış başladı.

İstanbul'da ise pazar günü hava yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde başlayacak olan yağmurun öğlene kadar devam etmesi bekleniyor. Öğleden sonra ise İstanbul'da güneşli hava etkisi olacak.

Ankara'da ise yağmurun 18:00'e kadar devam etmesi bekleniyor. Pazar günü yurdun büyük bir bölümü yağışlı olacak. Hava sıcaklıkları yüksek olsa da birçok ilde sağanak yağış var.