CHP'liler ‘Rabia’ işareti yapan vatandaşa saldırdı

Seçim kampanyasını camiden başlatan CHP'li Muhharrem İnce, cami çıkışında CHP'lilerle birlikte 1. Meclis'e doğru yürürken 'Rabia' işareti yapan bir vatandaşa yanındaki partililer saldırdı. Vatandaşı tekme tokat döven CHP'lilere ise İnce sessiz kalarak yoluna devam etti.

Giriş Tarihi 05 Mayıs 2018, 00:00 Güncelleme 06 Mayıs 2018, 03:09
CHP’liler ‘Rabia’ işareti yapan vatandaşa saldırdı

İÇİNDEKİLER

CHP, 24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanlığına aday olarak Muharrem İnce'yi gösterdi. Adaylık açıklamasının ardından Hacı Bayram Veli Camii'ne giden Muharrem İnce ve onu takip eden CHP'liler cami çıkışında yolda 'Rabia' işareti yapan vatandaşa saldırdı. Muharrem İnce de CHP'lilerin 'Rabia' işareti yapan vatandaşa tartaklamasına ses çıkarmayarak yoluna devam etti.

TEKME TOKAT DÖVDÜLER
CHP'nin adayı Muharrem İnce, Cuma Namazını kıldığı Hacı Bayram Camii'nden 1. Meclis'e doğru yola çıktığı sırada sokakta bir vatandaşın 'Rabia' işareti yapınca CHP'lilerin saldırısına uğradı. Tekme tokat dövülen vatandaşı CHP'lilerin elinden polis kurtardı. Vatandaş bir işyerine alınarak korumaya alındı.

CAMİDE DE TANSİYON YÜKSELDİ
Gerginlik bununla da sınırlı kalmadı. Seçim kampanyasını camiden başlatan Muharrem İnce'ye cemaatten de tepki vardı. İnce ile birlikte cami önüne gelen CHP'lilerin Cuma saatinde de alkışlamaya devam etmesi cemaati kızdırdı, tansiyon yükseldi. Devreye yine polisler girerek ortamı sakinleştirdi.